Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Hyuuga, vagy az...

Szerintetek a Hyuuga, vagy az Uchiha klán az erősebb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ebből lehetne egy hatalmas vitát nyitni, mert mindenki azt tartja erősebbnek, amelyiket szereti, de egyszerűen a legerősebb szem a Rinnegan, utána következik a Sharingan és végül a Byakugan. Mindenesetre kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. D

2015. okt. 28. 14:09
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Össze-vissza dumál? 0.0 Reagálok a kommentekre. Vagy azt nem lehet? Lehet el kéne olvasnom a szabályzatot. :D Az utolsó előtti kommentet nem értem, hogy miért lett volna mindegy, hogy mit kérdezek. Tehát, pls. Amúgy mit idegeskedsz? Azt mondom, ami az animében van és nekem furcsa az egész. Ha ez felidegesít, akkor szia! Itt vagy még? Miért, menj el, semmi nem kötelező. De van pár kérdőjel, amit így nem értek. A szabályzatban, amit egyszer átfutottam meg nem volt olyan, hogy ne lehetne reagálni a válaszokra. Tehát, pls!
2015. okt. 29. 21:35
 32/39 A kérdező kommentje:
Amúgy arra is válaszoljatok már, kérlek, hogy miért nem lehet normálisan beszélni? Az ember kérdez valamit és egyből le van fújjogva. Indult a Hyuugáktól, majd most az Uchiháknál vagyunk, azon belül a Mangekyo Sharinganoknál, melynek mind más és más képességei vannak és én itt megemlítettem, hogy Itachinak ezek szerint nincs semmi extra, míg mindenki másnak van és ez most így miért?!!? Tehát őt így elfelejtették, vagy nem volt neki mit kitalálni? Elkanyarodtunk a kérdéstől, de van itt még bőven kérdőjel. Bár végülis jogos, hogy felesleges, ez van és kész, de én meg erre mondtam, hogy igazságtalan. Ti meg erre semmit, csak, hogy meglepően ért titeket, hogy reagálok a kommentekre.
2015. okt. 29. 21:41
 33/39 A kérdező kommentje:
De, a legjobb, ha lezárjuk a témát, mert ti nem értetek engem. :D Csak azt hajtogatjátok, ami az animében van és végülis jogos, csak én nem feltétlen azt kérdezem, illetve nem csak azt, hanem annak a miértjét is. Nekem furcsa az anime története, illetve a képességek is. A Mangekyonál maradva Obitonak van egy OP Kamuija, Sasukenak csak sima tűz idomítás, Itachinak meg már semmi extra. Ez van, én értem, de igazságtalan így a dolog. Bár már én is belezavarodtam. A fő kérdésre visszatérve meg már jött válasz és megbeszéltük, tehát azt köszi, ezt meg hagyjuk. :D Mindenkinek jobb. :D Kösszentyű, na sziasztok! ;)
2015. okt. 29. 21:48
 34/39 anonim ***** válasza:
Itt csak az a gond,hogy elvagy szállva az Uchihákkal,ennyi.
2015. okt. 29. 22:09
 35/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: a genjutsu és Amaterasu + Susanoo elvileg tényleg jár minden MS mellé. És emellé kap mindenki extrákat.Pl.

Itachi specko képessége a Tsukuyomi volt.

Shisui képessége a Amatsukami.

Sasuke képessége a "lángok irányítása".

Obito képessége a Kamui.

Madara képessége a Limbo.

Ennyi. Amaterasut azért nem használta senki, mert káros a szemre és semmi értelme nem lett volna a legvégén, mivel könnyű kivédeni. Genjutut pedig azért mert csak 1-1 ember ellen effektív, háborúban nem az.

2015. okt. 29. 23:30
 36/39 anonim válasza:

Na várjunk valamit mondjatok el.Van egy erős szemtechnikával rendelkező klán és ők nekik hála születik

egy látszolag gyengébb szemtechnika a Sharingan na de várjunk a sharingan magában gyenge de a 2 fokozata a Byakuganál erősebb Mangekyo Sharingan. Akkor a Byakugannak nincs egy 2 szinte?

2016. júl. 25. 22:13
 37/39 Zsófuci03 ***** válasza:

"Az egész klán harcol" jogos csak az a bukta hogy az uchiha klán jelenleg 3 ember így valószínüleg a hyuuga klán nyerne egyébként a három tomoés sharigan nem alap az az egy tomoes Mellesleg ha Neji idősebb lenne és nem lenne a pecsét a homlokán talán lenne olyan erős mint hiashi így természetesen ő nyerne a Neji itachi nem kérdés kinyírná nejit ha nem is azonnal)

Összesítve szerintem a hyuugák nyernének tekintve az uchihák létszámát (de lehet hogy elfogult vagyok mert hinatát és nejit bírom sasukét viszont nem mondjuk obitot kedvelem de az uchihák valamiért nem szimpatikusak pedig a hyuugák is főág mellékág mizériáznak de szimpibbek mint az uchihák.

2017. jan. 11. 22:46
 38/39 anonim ***** válasza:

# 37

Csak az van, hogy ez a 3 ember simán leverne bárkit.

Madara egyértelműen OP.

Sasukénak ott a Rinnegan és perfect Susanno.

Obito meg gyakorlatilag (eredetileg) a legerősebb 2 Kamui szemmel a manga végén (Kakashin keresztül) megkapta a Perfect Susanoot, villámgyors Kamuit és mindeközben érinthetelen a támadásokkal szemben. Narutoban ennél nagyobb OP nem nagyon volt, mondjuk kár, hogy Obitonak sose volt meg a 2 MS szem, egyébként gyakorlatilag legyőzhetetlen lett volna.

2017. jan. 11. 23:13
 39/39 anonim ***** válasza:
Az igaz,csak abból már 2 a föld alatt nyugszik.
2017. jan. 11. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!