Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Hyuuga, vagy az...

Szerintetek a Hyuuga, vagy az Uchiha klán az erősebb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ebből lehetne egy hatalmas vitát nyitni, mert mindenki azt tartja erősebbnek, amelyiket szereti, de egyszerűen a legerősebb szem a Rinnegan, utána következik a Sharingan és végül a Byakugan. Mindenesetre kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. D

2015. okt. 28. 14:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Azért a manga végére Sasuke sem lett valami gyenge....
2015. okt. 28. 22:11
 12/39 anonim ***** válasza:
Csak Obito és Madara sem volt már a tagja akkor sem az Uchiháknak.Azt az időt nézzük amikor még élt az Uchiha klán(a róka támadása kb.).Mert mindenki máshogy hasonlítgat.
2015. okt. 28. 22:27
 13/39 A kérdező kommentje:
Én is úgy vélem, hogy egyedül Itachi, vagy Shisui is képes lett volna szétkapni az egész Hyuuga klánt. :D Oké, inkább ketten együtt. De nem azért, de a Tsukuyoumi és az Amaterasu az Itachi Mangekyo Sharinganjának a specialitása. Arra nem képes minden Uchiha, csak mert van neki Mangekyoja. Minden Mangekyonak egyedi technikája van, Sasuke, Itachi, Shiusi, Madara, Izuna, Obito, mindegyiküknek a Mangekyoja egyedi képességekkel bír. Itachié a Tsukuyoumi és az Amaterasu, továbbá Susanooján a Yata Tükre és a Totsuka Kardja. Leírjam mindenkiét, vagy tudjátok? Nem fogom mindenkiét leírni, BIBIBÍÍ! Csak azt akarom mondani, hogy szerintem (tehát megint tévedhetek) az alap 3 tomoe-s Sharingannak jobb képességei vannak, mint a Byakugannak. Chakrát a Sharingan is lát, de a genjutsu, a másolás, a jövőbe látás szerintem jobb, mint a "Hakke" ütés, aminek amúgy nem sok haszna van, ha az illető nincs közel, vagy a forgás, ami ilyen abszolút védelem, de nem lehet sokáig fenntartani és közben vak is azt illető. Tehát persze, mindkettő szem erős és vad képességei vannak, de úgy vélem, hogy Kakashi egy Byakugannal a bal szemében (azt hiszem ott van :D) már halott lenne.
2015. okt. 28. 22:37
 14/39 anonim ***** válasza:
A Tsukuyomi, Amaterasu és Susano nem Itachi specialitása. Ez hülyeség. Mindenki tudja használni, akinek 2 Mangekyou Sharinganja van. Majd meglátod,hogy Kakashi is fogja használni a Susanót Kaguya ellen mikor 2 Mangekyou Sharinganja lesz Obito halála után.
2015. okt. 28. 22:43
 15/39 A kérdező kommentje:
A Susanoo az nem is! Az közös, arra minden Mangekyo Sharingan képes. De az Amaterasu és a Tsukuyoumi az nem. Hát akkor mégis mi Itachi specialitása? Mindenkinek van valami, de neki nincs? Ne idegesíts fel. Senki más nem képes a Tsukuyoumira, vagy az Amaterasura kivéve Sasuket, de őt tudjuk, hogy miért (ugye már Itachi átküldte neki az összes szemjutsuját). Amúgy haverom már látta végig az animét és abban nem volt Kakashinak Susanooja, sőt pont, hogy elveszítette Obito másik szemét is és Naruto növeszti vissza neki a saját szemét. Űha, fogalmazás, pls.
2015. okt. 28. 23:12
 16/39 A kérdező kommentje:
Ja, de mindenki Susanooja kicsit eltérő. Az alap ugyanaz, azonban némi képességek vannak pluszban. Itachiénak ugye a Yata Tükre és a Totsuka Kardja. Sasuke Susanoojának a brutálissága a kardjában rejlik, hogy mindent félbe tud vágni. Madaráén semmi egyedit nem láttam, Shiusiét meg ugye rövid időre láthattuk. :/ A másik meg, hogy ha mégis képes Kakashi a Susanoora, akkor nehogy az már fullos legyen lábakkal és karddal meg mindennel, mert akkor köpöm le a monitort. Arra Itachi nem volt képes, egy vérbeli Uchiha. Kakashinak hatalmas felelőtlenség kettő Sharingant viselnie és nem érdekel, hogy ő is főszereplő, azért mindennek van határa. Itachi és Kisame ellen fél perc alatt kimerült, akkor dupla Sharingannal egy pár bordát a Susanooból elhiszem, hogy felhúzhat, de fullos ne legyen már, pls.
2015. okt. 28. 23:20
 17/39 anonim ***** válasza:
Azért ne szállj már ennyire el Itachival.Ő lehet,hogy nagyon erős,de nem a legerősebb.Itachi ha nem lett volna beteg,képes lett volna a teljes Susanora.Amúgy meg könnyedvérrel végeztek volna 2-en az egész Hyuga klán ellen? :D Na nee.A hyuugáknak van a legmegerőltetőbb kiképzése.Nem érdekelték,hogy a főház lányáról van szó,ugyanúgy kezelték és nem is bírta a kis Hinata.Az lehet,hogy a Sharingan 3 ággal erősebb a byakugannál,de azzal sem sokan rendelkeznek.A hyuugáknak meg amúgy a harcstílusuk,pont megfelelő az Uchihák ellen,mivel a chakra pontokat zárják el.Taijutsuban pedig nem nagyon jeles az Uchiha klán,max azt is a sharingan miatt tudnak jól.Obitot,meg Madara nem tudom,hogy kerül oda? Azok már rég nem tartoztak oda mikor még a klán életben volt.Shisui szeme meg könnyen odaveszett Danzol ellen.Danzo meg szerintem tök béna,sharingan nélkül semmit sem ért.Shisui erős,de szerintem már a szeme tönkre ment.Hiashival meggyülne a baja Itachinak,de persze azért nyerne.Amúgy meg ha már ilyen hülye összehasonlításokat csináltatok,akkor már Might Guy vs Itachi is lehetne.Guy szétkapná mint állat.Mikor Kisame és Itachi bevonultak Konohába nem hiába vonultak vissza,azért mert megérkezett Guy a helyszínre.Itachi is tudta,hogy szétkapta volna őket.Ezért is mondta,hogy vonuljanak vissza.
2015. okt. 29. 00:33
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva Itachival egyáltalán, csak leírtam a képességeit. Viszont te ezek szerint nem vagy vele tisztában. Gai sensei nyilván legyőzné a 8. kapuval, de azzal mindenkit, tehát ennyi. Ha Gai senseinek megszabjuk, hogy csak a 7. kapuig mehet el, akkor Kisame is erősebb nála és Itachi is. Madara úgy jön oda, hogy ő is Uchiha. És nem tudom, hogy láttad-e Madara Thaijutsuját. Egy az egyben szétverte volna az egész hadsereget, ha Temari nem lép közbe váratlanul. Thaijutsuval az Uchihák legyőzhetetlenek, kivéve ugye Gai sensei, mert az olyan gyors ugye a kapuk miatt, hogy bizonyos kapuszám után már nem tudja másolni. De egy Hyuuga ellen jól szerepelhet simán. Amúgy igen, a Hyuugák is kemények, de nem mondtam, hogy ne lennének azok. Kicsit költői túlzás volt Shiusi és Itachi rendrakása. :D Mindenesetre egy gyors visszakanyar Itachihoz.... Igazából, aki le tudná győzni, az Hashirama, Madara, Obito a tízfarkú Jinchurikijeként, Sasuke a Rinnegannal, Narutonak kemény lenne, de talán, én azért kinézem belőle és Itachi igazából nagyon egy szinten van Minatoval és Tobiramával. A Minato elleni harcát nagyon sokféleképpen el lehet képzelni és igazából nem lehet megmondani, hogy ki győzne. De Gai sensei a 8. kapu nélkül nem tudná legyőzni. Úgy viszont igen, tehát jogosan mondtad, hogy szétkapná Itachit és Kisamét. :D
2015. okt. 29. 08:05
 19/39 A kérdező kommentje:
A másik meg, hogy amikor Itachi és Kisame bementek Konohába, akkor Narutoért mentek és nem harcolni. Az erejük 2%-ával bealázták Asumat és Kurenait, szegény Kakashi meg kapott egy Tsukuyoumit. Aztán jött Gai sensei és ott már eldurvult volna a buli, mert pár percen belül az egész shinobi haderő ott lett volna körülöttük és ha megérkeznek még a legjobbak, akkor az nem lett volna vicces. Itachi sem hülye, de attól, mert egy embert le tud győzni nem kell vele egyből leállni harcolni. A másik meg, hogy Gai sensei ellen meg kellett volna erőltetnie magát. Valószínűleg már az elején genjutsuval kijátszaná, ami által meg tudja Gait sebezni, de az utána kinyitja a 7. kaput és kezdődik a móka. Valószínűleg azt kéne megvárnia Itachinak, amíg kicsit elfárad Gai és a megfelelő pillanatban elintézni. Csak ezt nem lehet úgy kivitelezni, ha közben több száz másik ninja támad, meg jön az ANBU és akár a Hyuuga klán legjobbjai, akiket itt elemeztünk. Na, csak érzed már, hogy jó döntés volt visszavonulni. :D 1v1-ben mindenkit küldhetünk Itachi ellen, arányában jól bírná Itachi, de ilyen Hashirama, meg a 10 farkú Jinchurikijeként Obito, Madara meg akiket még leírtam kívül nem nagyon tudnák legyőzni. Még ugye Nagato is és a 6 Pein is. Gai sensei pedig a 8. kapuval. :P
2015. okt. 29. 08:20
 20/39 anonim ***** válasza:
Hagyjuk inkább.Nyernének az Uchihák,főleg hogy kihalt a klán. :D
2015. okt. 29. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!