Milyen német nyelvű animés, mangás oldalt ismertek?
Figyelt kérdés
Olyan weboldal, ahol tudok német nyelven olvasni, vagy animét nézni. Mint pl az Animeaddicts.2015. okt. 25. 23:54
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyit segít de az Elfen Lied fent van youtube-on német szinkronnal.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen a németeknél nincs, mert itt nagyon védik a szerzői jogokat. De majd holnap megkérdezem az animés osztálytársamat, hogy ő hol szokta őket nézni.
Üdv Németországból :)
3/9 anonim válasza:
...miért akar bárki németül animut nézni?
Esetleg Krautchanon köbenézhetnél/kérdezhetnél, hátha valaki megosztja a forrásait, vagy megpróbálhatod nyaa-ról letölteni a nyersfájlt és külön keresni hozzá német feliratot, de németnyelvű stream oldalt nem tudok.
4/9 anonim válasza:
Hát figyelj, megkérdeztem, ő valami randales-t, vagy valami ilyesmit mondott. Rákérdeztem még egyszer, és én ezt értettem. Rákerestem, de semmi értelmeset nem találtam. Nem fogom már megint megkérdezni, mert a végén hülyének néz.
5/9 anonim válasza:
Amúgy meg beírod egyszerűen a Google-be az anime/manga címét, majd utána írod, hogy Deutsch. Nem nagy kunszt.
6/9 anonim válasza:
7/9 Kittyki7 válasza:
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire aktuális a kérdés, de ezen az oldalon akár német szinkronnal is lehet nézni animét. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!