Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen német nyelvű animés,...

Milyen német nyelvű animés, mangás oldalt ismertek?

Figyelt kérdés
Olyan weboldal, ahol tudok német nyelven olvasni, vagy animét nézni. Mint pl az Animeaddicts.

2015. okt. 25. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mennyit segít de az Elfen Lied fent van youtube-on német szinkronnal.
2015. okt. 26. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen a németeknél nincs, mert itt nagyon védik a szerzői jogokat. De majd holnap megkérdezem az animés osztálytársamat, hogy ő hol szokta őket nézni.

Üdv Németországból :)

2015. okt. 27. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:

...miért akar bárki németül animut nézni?

Esetleg Krautchanon köbenézhetnél/kérdezhetnél, hátha valaki megosztja a forrásait, vagy megpróbálhatod nyaa-ról letölteni a nyersfájlt és külön keresni hozzá német feliratot, de németnyelvű stream oldalt nem tudok.

2015. okt. 27. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, megkérdeztem, ő valami randales-t, vagy valami ilyesmit mondott. Rákérdeztem még egyszer, és én ezt értettem. Rákerestem, de semmi értelmeset nem találtam. Nem fogom már megint megkérdezni, mert a végén hülyének néz.
2015. okt. 28. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy meg beírod egyszerűen a Google-be az anime/manga címét, majd utána írod, hogy Deutsch. Nem nagy kunszt.
2015. okt. 28. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
2015. okt. 28. 22:59
 7/9 Kittyki7 válasza:

[link] esetleg?

[link]

[link] itt is vannak német mangák

2015. nov. 3. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, az volt az, randaris XD
2015. nov. 3. 16:11
 9/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire aktuális a kérdés, de ezen az oldalon akár német szinkronnal is lehet nézni animét. [link]
szept. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!