Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy Tailesek! Van köztetek...

Fairy Tailesek! Van köztetek Natsu x Erza rajongó?

Figyelt kérdés
Vannak olyanok kozetetek akik őket szeretik eggyütt? Es ha igen akkor miert?Én őket szeretem es akik nem értenek eggyet velem azok kerlek ne kezdjenek el oltogatni.

2015. okt. 6. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Van. Azért, mert nagyon cukik
2015. okt. 7. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nem oltás, csak vélemény:)

Én azért nem shippelem Natsut és Erzát, mert nem találom őket összeillőnek. Lássuk be, Erzának koránt sem egy olyan iqfighter kéne partnernek, mint Natsu:D Mondjuk találkoztam olyan érvvel, hogy megnevelné Natsut, de nem nagyon jött be nekem, mert én idiótán szeretem a srácot, nem pedig "megnevelve" ;P Amúgy én Erzát Jellallal/Gérarddal shippelem, Natsut pedig Lucyval ^^

2015. okt. 7. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, es szerintem is nagyon cukik :) főleg a mennyország tornya részeknél :D
2015. okt. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!