Nektek miyen mágiátok lenne a fairy tailben?
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 10:48
1/8 anonim válasza:
hát mivel inkább tanulásban és logika feladatokban vagyok jobb, mint erőléntben és különböző fizikai gyakorlatokban, ezért eszem úgy diktálja, hogy mentális/észen alapuló mágiát használnék... Kreatívnak nem mondanám magamat, tehát nem Levy-hez hasonló varázslatot sajátítanék el, az biztos... Esetlen memóriatárolás, mint Rufus mágiája. Szimpatikus Hibiki ereje, de Mavis, mint startégiamester sem áll messze tőlem... Mondom, nem vagyok kreatív, saját erőt még nem volt időm kritalálni...
2/8 k.mefisto1 válasza:
ami hozzám illene: valami láva-kő mágia mivel nem vagyok erőszakos de ha egyszer elszakad a húr... de ami nagyon tetszene: tűz démonölőmágia
3/8 k.mefisto1 válasza:
miért neked milyen mágiád lenne?
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem? Nekem talán húr mágia. Az one p7ece ben van egy karakter doflamingo neki olyan a képessége amit én szeretnék. Húrokat tudnék kilőni az ujjaimból és azzal vágni ,fonni (pl.: egy clont) ,csapdát csinalni stb. Én a stratégiai dolgokat kedvelem
2015. júl. 23. 09:34
5/8 anonim válasza:
Nekem valami csillagmágus/illuzionista képességem lenne :D
6/8 anonim válasza:
Én démonölőt vagy sárkány ölőt választanék mivel néha a legkisebb dolgokon is felhúzom magam és akkor ott kő kövön nem marad... (persze elméletileg)
7/8 anonim válasza:
Ha akármilyen mágiám lehetne, akkor fakas lennék. Mivel Milianana egy macska, Coco meg Edolasban egy nyúl volt, akkor én farkas leszek XD
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok Gray fan girl, de nagyon tetszik a jég alkotó mágia, a téli sportokat is szeretem. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!