A Fairy Tailben mi van azzal a Gérard-al vagy kivel?
bocsi ha Spoilereset írok
két egymással párhuzamos világ létezik: a Földi világ és egy Edolas nevezetű hely ahol ugyanazok az emberek élnek csak egy kicsit különböznek egymástól
az a titokzatos Fairy tag ő az Edolaszi Gerard (ő annak a világnak az igazi hercege) csak még gyermekkorában a Földre került (nem emlékszem hogyan) és találkozott Wendivel
A Földi Gerard Erzával és még sok emberkével volt egy toronyban és amikor majdnem sikerült onnan megszökniük ő elárulta őket mert Zerefet választotta helyettük majd évekkel később( a jelenben) jó utra tért
remélem valamicskét tudtam segiteni
többet nem irok mer lehet h jobban összekavarlak
Ja és bocsi ha valamit rosszul irtam (régen láttam már)
még sok szerepe lesz nekije nem kell félni :D
Spoiler:
elején rossz aztán a másik világi énje eltűnik aki jó volt majd feltámasztják az eredetit majd jó lesz
SPOILER ALERT!!!!! (Nem tudom hol tartasz most)
Gérard a mennyország tornyában volt hyerek rabszolga erzával, majd később urtear manipulálta így gonosz lett, aztán végül natsu félig megöli de wendy feltámasztja és ezután börtönbe zárják, de urtear és fogadott lánya meldy kiszabadítják és együtt megalapítják a crime sorciére nevű céhet, ami sötét céheket gyilkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!