Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány évesek vagytok anime-néző...

Hány évesek vagytok anime-nézők? Én 26 és nemcsak Dragon Ballt nézek.

Figyelt kérdés
Cikinek tartjátok az animéket? Én személy szerint nem, de azért 1 társaságban nem dicsekednék vele...

2015. okt. 3. 22:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18 vagyok és énis nézek animéket.
2015. okt. 4. 17:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

31 éves nő vagyok, nézek animét (bár mangát gyakrabban olvasok), és nem is értem, hogy miért gondolja bárki is azt, hogy gáz animét nézni, ez olyan, mintha filmet nézni lenne gáz...

Attól még nem lesz elvakult weeaboo valaki.

A férjem mondjuk nem szereti az animéket, de úgy vagyunk ezzel, hogy én meg az agresszív, véres, lövöldözős filmeket nem, hát mindegyikőnk egyedül nézi meg azokat, amik csak őt érdeklik, közösen meg olyat nézünk, ami mindkettőnket érdekel. Nincs ebből para.

És azt mondom én is, mint az egyik előttem szóló: ha az ember elér egy felnőtt kort, és kialakul a maga kis köre, családja, akkor kinő abból, hogy érdekelje, mit gondol éppen a divatos közfelfogás.

2015. okt. 4. 21:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Most leszek 21 éves.

Én is nézek és olvasok mangákat is bőven, de ezek a "16 éves gimnazista a főhős" típusú animék már nem tudnak igazán lekötni.

Az, hogy mi a gáz a társadalom dönti el, nem az egyének. így ha ugyan szerintem nem is, de a magyar társadalomban gáz ha valaki felnőtt létére animéket néz, én nem is nagyon reklámozom magamról.

2015. okt. 4. 21:11
 14/24 anonim válasza:

17 eves vagyok :)

Szerintem egyaltalan nem ciki, es sokat elmond valakirol ha az elso reakcioja arra, hogy animes vagyok egy "jajj vagy fujj"... Animebol is van jobb es gyengebb is, csak ugy mint mas sorozatokbol :) Tekintve hogy hany mufaj van az animen belul, nem minden rajongo egyforma :D es meg sorolhatnam.

2015. okt. 5. 22:17
 15/24 Clark Kent.. ***** válasza:

Szintén 26. De én nem szégyenlem, hiszen vannak olyan animék, amik kifejezetten felnőtteknek készülnek. Bár én inkább már csak Dragon Ballt nézek, mert az még mindig érdekes, különösen a Super. A mai animék között csak a Death Note volt az, ami megtudott fogni.

Időm sincs igazából más animét nézni, de majd lehet, a változatosság kedvéért, nézek egy másikat.

2015. okt. 6. 23:49
 16/24 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok.

Egyáltalán nem szégyellem hogy szeretem az animéket. Sőt, szoktam ajánlani a barátaimnak is, mert én rengeteget tanultam belőlük. Annak ellenére hogy nem néznek animét, megnéznek legalább egy részt, és ha tetszik folytatják. Néhányukat már sikerült is megtérítenem :)

2015. okt. 7. 12:10
 17/24 anonim válasza:

13/F

Határozottan nem!

Erre vannak a seinen animék és mangák

2015. okt. 7. 19:40
 18/24 anonim ***** válasza:
10%

Egyáltalán nem ciki, sőt én 13 éves vagyok és az osztálytársaim az anime mániámra csak azt mondják, hogy ez a szenvedélyem és, hogy majd születésnapomra animés dolgokat hoznak, senkit nem lehet megítélni arról, hogy mit néz, ha ez tetszik legyél arra büszke, hogy kiélvezed az élet kis örömeit. Bocsi, ez elég öregesen hangzott.:D

Sőt szerintem mond el mindenkinek, hogy animét nézel!!Gambatte!

2015. okt. 7. 23:10
 19/24 Clark Kent.. ***** válasza:

13-14 évesek jó hogy nem tartják cikinek, mert ez a műfaj náluk "menő"...

De azért idősebb korban, érthető az aggodalom valamilyen szinten, hiszen az anime mégiscsak mesefilm.

2015. okt. 7. 23:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem az hogy rajzolt... elárulom a CGI jelen van a hollywoodi filmeknél, csak Japánban animéknél a CGI leginkább annak a jele hogy valami olcsót akarnak csinálni. Na Hollywoodnak erre van 200millája (dollárban), és csinálnak belőle Mavel filmeket pl.

Ennek ellenére én inkább azért érzem 22 évesen cikinek mert a mai színvonal gagyi, gyerekes. Sajnos japánban erre van igény, a szexuálisan túlfűtött tizenéveseket ezzel elégítik ki. Szomorú de ilyenek miatt lesznek igazak a sztereotípiák. Lehetnek seinen animék ha azokban is az a fontos hogy kinek van nagyobb dudája.

2015. okt. 7. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!