Melyik anime lehet ez? Valaki felismeri?
Üdv,
Van egy anime, amit nagyon régen, nagyjából 8-10 évvel ezelőtt láthattam.
Az ANIMAX-on ment (egykor a minimax után animéket adtak esténként ezzel a címmel)
A sztoriból annyira emlékszem, hogy a földről kimenekítettek sok embert, mert a földet valami parazita szerű lények ellepték.
Túlélők után kutatva leküldtek egy csapatot, különleges robot szerű gépekkel (mint egy exoskeleton, csak nagyban)
Az egyik főszereplő egy lány volt, ak beleszeretett egy túlélő srácba akit talált, és ugyan nem lett volna szabad, de kimenekítette (felvitte a hajóra ami a föld körül keringett)
Ott a srácról kiderült, hogy amnéziás lett, nem emlékezett a lányra de őt is elkezdték kiképezni.
Közben a földön ezekkel a lényekkel folyamatosan ment a csatározás, volt, hogy egy épületben a fészküket robbantották fel.
Sajnos nem tudom a címét, mert még nagyon fiatal voltam, mikor ez ment. Arra emlékszem, hogy ez magasabb besorolású volt, mint az előtte vetített slayers, vagy akárkicsoda kapitány (valami focis anime)
Ha bárki felismerné, annak örülnék!!!
(fontosnak tartottam megint megjegyezni, hogy mechek voltak benne, hátha valakinek arról ugranak be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!