Valaki felismeri ezt az animét? Az légyszives írjon, mert szívesen megtekinteném .
Figyelt kérdés
Nem is olyan rég rájöttem hogy az animék legcélravezetőbb kutatási formája ha zenés videó klippeket keresek így megismerhetek egy klassz animét és/vagy egy jó számot :)
Ezek után találkoztam egy jó vidivel amiben több anime van össze sűritve. Na ennek a végén vannak cicás lányos valamik és ha megnyalnak egy embert azok elvéreznek.
Biztonság kedvéért a videót itt tekinthetitek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=zzigL4CfCiw
Előreis köszönöm a válaszokat:)
Ui:Ha bárkit bármilyen formában megsértettem volna akkor elnézést kérek! (néha szoktam ilyet akaratlanul is)
2015. febr. 2. 11:00
2/2 anonim válasza:
1 "cicás lány" csak akire gondolsz és a Nekomonogatariból van, de ha nem nézed meg előtte a többi Monogatarit akkor nem sokat fog érteni belőle. (Elég sok van, Bakemonogatari, Nisemonogatari, Neko-, Kizu-, Tsuki-, Hanamonogatari stb... ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!