Tudtok olyan animét amiben a főhős nem egy szaros nyámnyila? Pl: mirai nikki, sekirei, és társai. Ha lehet a műfaja romantiku/vígjáték esetleg akció legyen. Illetve ha tudtok az Oregaiu-hoz hasonló animét annak nagyon örülnék!
Figyelt kérdés
Oregairu: yahari ore seishun love come wa machigatteiru2015. szept. 30. 22:37
11/16 anonim válasza:
Gosick
Grisaia no Kajitsu -> Grisaia no Meikyuu -> Grisaia no Rakuen
Zetsuen no Tempest
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru (2évados)
Golden Time
Kore wa Zombie Desu ka? (2 évados)
Shinmai Maou no Testament
12/16 anonim válasza:
Terror in Tokyo
Death Note-ez a megadott műfajoktól elég messze van, de akció van benne és a főhősök sem nyámnyilák
From the New World-inkább dráma, de nem nevezném nyámnyilának szereplőket, maximum fiatal korukban.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket de sajnos már ezeket is láttam. :( A híresebb animéken már átfutottam.
2015. okt. 2. 20:38
14/16 anonim válasza:
Akkor esetleg Afro Samurai , Darker than Black, Wolfs rain
15/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy írták már, mert nem olvastam a kommenteket, de két ilyen animét ismerek, amikben nem ilyen nyomoronc a főszereplő. Az egyik a Death Note a másik Code Geass. A Mirai Nikki-ben egyenesen irritáló volt az a Yukki gyerek, de ettől az animétól is többet vártam, mert a karakterek kidolgozatlanok voltak és sok volt benne a logikai bukfenc. Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, én egyedül Yunoért néztem meg, mert a nagyon tetszett a pszichopata karaktere. Ezt a Yukki kölyököt legszívesebben szájba vágtam volna egy lapáttal, mert olyan idegesítő volt nyavalygása. :D
16/16 anonim válasza:
Charlot2015)
Red data Girl
Kyoukai no kanata
Kaguya-sama Love is war
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!