Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok olyan animét amiben a...

Tudtok olyan animét amiben a főhős nem egy szaros nyámnyila? Pl: mirai nikki, sekirei, és társai. Ha lehet a műfaja romantiku/vígjáték esetleg akció legyen. Illetve ha tudtok az Oregaiu-hoz hasonló animét annak nagyon örülnék!

Figyelt kérdés
Oregairu: yahari ore seishun love come wa machigatteiru

#anime #Japán #romantika #főhős #Sekirei #vígjáték. mirai nikki #oregaiu
2015. szept. 30. 22:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gosick

Grisaia no Kajitsu -> Grisaia no Meikyuu -> Grisaia no Rakuen

Zetsuen no Tempest

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru (2évados)

Golden Time

Kore wa Zombie Desu ka? (2 évados)

Shinmai Maou no Testament

2015. okt. 2. 01:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Terror in Tokyo

Death Note-ez a megadott műfajoktól elég messze van, de akció van benne és a főhősök sem nyámnyilák

From the New World-inkább dráma, de nem nevezném nyámnyilának szereplőket, maximum fiatal korukban.

2015. okt. 2. 08:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket de sajnos már ezeket is láttam. :( A híresebb animéken már átfutottam.
2015. okt. 2. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg Afro Samurai , Darker than Black, Wolfs rain
2015. okt. 2. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy írták már, mert nem olvastam a kommenteket, de két ilyen animét ismerek, amikben nem ilyen nyomoronc a főszereplő. Az egyik a Death Note a másik Code Geass. A Mirai Nikki-ben egyenesen irritáló volt az a Yukki gyerek, de ettől az animétól is többet vártam, mert a karakterek kidolgozatlanok voltak és sok volt benne a logikai bukfenc. Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, én egyedül Yunoért néztem meg, mert a nagyon tetszett a pszichopata karaktere. Ezt a Yukki kölyököt legszívesebben szájba vágtam volna egy lapáttal, mert olyan idegesítő volt nyavalygása. :D
2015. nov. 12. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Charlot2015)

Red data Girl

Kyoukai no kanata

Kaguya-sama Love is war

2021. jún. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!