Tudnátok az Így jártam anyátokkalhoz hasonló sorozatot?
Figyelt kérdés
Maga a sorozat olyan 20 perces körüli legyen és vígjáték.
Válaszokat előre is köszönöm.
2015. szept. 15. 12:09
2/9 anonim válasza:
2 broke girls
Friends
The bing-bang theory
Cougar Town
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Jöhet még hogyha tud valaki.
2015. szept. 15. 13:24
4/9 anonim válasza:
Ha nem kimondottan baráti társaságról csupán, akkor itt van néhány vígjáték-sorozat:
A nevem Earl
Egy rémrendes család
Apa csak egy van
Az élet csajos oldala
A számkiszervezett
5/9 pirospóló válasza:
Figyelj, ez a "hasonló" megfogalmazás nehéz ügy, mert ugye ugyanolyat nem fogsz találni, talán ami legjobban hasonlít rá, az a Jóbarátok. Egyébként meg a sitcom kategóriában rengeteget sorozatot tudsz találni. Mondom ezt hatalmas HIMYM rajongóként. :) Én nem találtam meg a tökéletes utódot, miután vége lett a sorozatnak :( Bár a Kaliforgiát és a Felhőtlen Philadelphiát nagyon bírom.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket :)
2015. szept. 18. 20:18
8/9 Elenios válasza:
Zoey *-* Imádtam az ő párosukat. Kár, hogy nem jöttek össze újra mikor a szakításuk után ugye újra találkozni akartak, de Ted végül nem ment be hozzá a kávézóba, a néni meg rossz nőnek adta a virágot xd
9/9 Elenios válasza:
Na basszus ezt hogy küldtem ide?XD nem is ide szántam sry töröljétek a hozzászólásaimat ha lehet xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!