Elmondanátok nektek melyik volt életetek legmeghatáozóbb animéje?
Figyelt kérdés
Nekem a Death Note.2015. szept. 21. 02:59
11/26 anonim válasza:
Elsősorban a Rainbow, eléggé elgondolkodtatott.
Aztán a Berserk és a Mushishi is kissé.
12/26 anonim válasza:
Gintama: ettől a sorozattól rájöttem hogy úgy kedvenccé tud válni egy sorozat, hogy csak az első 30 részt láttam a majdnem 300ból :D
13/26 anonim válasza:
Phantom: Requiem for the phantom.
Jo a gondolatmenete, a vege is szomoru,de megis csodalatos. Miutan megnezted ezt az animet,sok dolgot mashogyan fogsz gondolni. A kozel 100 megtekintett animembll ez volt a legjobb.
14/26 Lunariana válasza:
Nekem legjobban hakuouki keltette fel az erdeklodesemet,de az inuyasha,es a hiiro no kakera is nagyon tetszik, de legjobb a fma,ill az amnesia. Persze ki ,mit szeret.
15/26 Nagy Péter Dezső válasza:
Leginkább a Soul Eater, mert ez volt az első animem amit végig néztem. A legelgondolkodtatóbb pedig az Elfen Lied és a Mirrai Nikki, nagyon komoly témákat feszeget.
16/26 anonim válasza:
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. ^^
17/26 Riley Grove válasza:
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
18/26 anonim válasza:
Bírom, legmeghatározóbb a kérdés, és mindenki leírja az aktiuális kedvencét. Facepalm. :D
19/26 anonim válasza:
Kukucska kalandjai
(nem viccnek szánom...)
20/26 D-Mano válasza:
Nekem a YuYu Hakusho volt. Valahogy ez az alkotás azonosul számomra az anime szóval. És ez az, amit akárhányszor képes lennék végignézni. A kedvencem más, de egyértelműen ez a legmeghatározóbb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!