Valaki Bleach féle shounen-t tudna ajánlani?
Naruto 100x jobb mint a Bleach!:) Csak meg kell szokni...
És szerintem Fairy Tail is nagyon jó, de egyértelműen az One Piece a legjobb!:D Bár nem sok a harc, de a története magasan a legizgalmasabb.:) Ha tényleg harcosabbat keresnél szerintem kezd el a Narutot, ebben vannak még jó harcok, vagy Gintamában is van pár, de az inkább poénokra épül.:D vagy Katekyo Hitman Riborn! is hasonló.:)
A Bleach története egy fos.
Ha történetet akarsz, akkor pl. One Piece.
Fate/Zero
utána: Unlimited Blade Works
és elvileg télen jön a Heavens Feel
Mind a 3 1 sorozathoz tartozik, ilyen sorrendben nézd meg! Bleachnél 1000x jobb, grafikája pedig a legszebb amit idáig láttam.
A vélemény feszegető kommenteket elnézve, megy mindenkinek a zöld pacsi. Köszi az ajánlásokat, van miből válogatni :)
Amugy, Engem a Bleach csakis azért fogott meg, mert mind zeneileg, és mind maga a történet atmoszférája annyira egyedire..., lett megírva, ahol sehol máshol.
Nem vagyok nagy animés, de 3 év alatt már láttam jópárat. Talán a Darker Than Black, Akame ga Kill!, Tesogare Otome x Amnesia ami még ennyire lekötött, de ez más műfaj...
Az a része a történetnek (Bleach), hogy mindig van valami rosszabb, csak egy dolog. A lényeg a karaktereken, és maga a történet világában van. Szerintem. (Legalábbis engem ezért szögeztett monitor elé, meg egyébként az összes többi is, amit végig néztem.)
Tesogare Otome x Amnesia nekem is nagyon tetszett. Hangulatra Fate/Zero nagyon hasonló, ezért is ajánlottam :)
Amúgy ezt az oldalt ajánlanám, itt kategória alatt is meg tudod találni a legjobbakat:
(Bleach #538. Fate/Zero meg #26. legjobb :) )
Érdemes toplista elején lévő animéket megnézni, mert azok tényleg nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!