Ne legyen több 50 résznél?? De akkor lemaradsz a 64 részes animecsodáról, a Fullmetal Alchemist Brotherhoodról! Rengeteg szereplő, akik egyéniséggel is rendelkeznek, nagyon eredeti a sztori, hatalmas csavarokkal, a befejezése olyan aztarohadtélet, hogy lefordulsz a székről, és esküszöm, a végén azért fogsz bőgni, mert vége lett, és nincs tovább :D
2015. szept. 19. 11:44
2/8 Nevem Panni válasza:
Wow, az a válasz! xD
2015. szept. 20. 20:31
3/8 ptlg225 válasza:
Egyetértek az Fullmetal Alchemist Brotherhoodról első és legkedvencebb animém aminek még a magyar szinkronja is kiváló.
2015. szept. 20. 20:40
4/8 anonim válasza:
Nézd meg a Kaleido Start.
2015. szept. 20. 20:54
5/8 anonim válasza:
Mar bocsi de a kaleido star egy fos. Nincs tul eredeti szereplobrigadja, a sztorija eleg eredeti, es asszem jol be is van fejez^ve. Ha jol tudom 51 reszes. De tudod az egesz anime olyyan merhetetlenul gagyin es osdi lett megirva, amit kevesek tudnak csak elvezi. Plusz kikeszit a foszereplo. De ez csak szemelyes velemeny
2015. szept. 20. 23:24
6/8 ptlg225 válasza:
Soul eater az egyik legjobb amit láttam perfect magyar szinkrinnal.
2015. szept. 21. 09:55
7/8 anonim válasza:
A Kaleido star nem fos, és a főszereplővel meg mi a ... bajod van?
Ja, és a kérdésre a válasz:
Kaichou wa maid sama
Mayo chiki
Nobuna no yabou
Ezek 20-25 részesek.
MOst egyenlőre ennyi jutott eszembe.Jó szórakozást!:D
2015. szept. 24. 20:59
8/8 A kérdező kommentje:
FMAB:Láttam. :D
Soul eater:Jó anime meg minden,csak a manga fele a mai napig nincs beadaptálva.
Kaichou wa maid sama:Láttam+nagy kedvenc.(csak sajnos ehhez sincsen második évad-uh,Japán nem nagyon csinál romantikus animékhez folytatást.)
A Mayo Chiki-t,Nobuna no yabou-t nem láttam,Kaleido Star(ismertető és besorolás alapján) nem tetszik.Valamiért az ilyen animék engem hidegen hagynak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!