Tudnátok olyan magyar szinkronos animéket írni amikben nem lány a főszereplő?
Figyelt kérdés
A Death note-ot láttam.2015. szept. 17. 20:00
2/9 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Fullmetal Alchemist (én ezt a verziót nem nagyon szeretem - a kettő egyébként független egymástól)
Naruto
Dragon Ball
Bleach
D.Gray-man
Soul Eater (itt több főszereplő van, de nem az egész fiú)
Avatar: Aang legendája (az vitatható, hogy mennyire anime és mennyire nem, de a főfőfőszereplője srác)
3/9 anonim válasza:
4/9 AyameXMessy válasza:
Ezt úgy hívják,hogy shonen :)
igen kezdésnek Naruto,de iszonyú sok van..cak beírod hogy shonen és kidob 10 billiót.De tudok még írni ha szeretnéd :)
5/9 anonim válasza:
Sámán király
Bleach
Naruto
Conan a detektív
Trigun
Penge
Rozsomák
Trinity Blood
Dragon Ball/Z/GT
Pokémon
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Inuyasha
A dinoszauruszok királya
Most csak ennyi jut eszembe,bocsi^^"
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:))
2015. szept. 29. 19:07
7/9 Lunariana válasza:
One pieCe, beelzebub, Kateyou hitman reborn, Claiy more, D. Gray man
8/9 Lunariana válasza:
One pieCe, beelzebub, Kateyou hitman reborn, Claiy more, D. Gray man, kekkaishi,ao no Exorcist, Toriko, kenshi,Nurarihyon no mago.
9/9 fullmetalpanikkilari válasza:
Charlotte- a cím nemigazán sejteti de egy fiú a főszereplő. fantazy anime és nagyon jó, bár egy picit drámai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!