Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A fairy tail 248. rész mikor...

K.mefisto1 kérdése:

A fairy tail 248. rész mikor jön ki?

Figyelt kérdés
Tudom hogy örülnöm kéne hogy van egyántalán magyar fordítás és örülök is nagyon. Csak miért nem fordítják le amikor már 4napja kijött angolul. Azt nem értem hogy miért nem fordítják le de pl a One piece-t azt igen pedig 1 nappal később is jön ki

2015. szept. 1. 18:34
 1/7 anonim válasza:
Énis igy vagyok vele már mindehol végignéztem és nincs csak angol felirattal nemtudom mikor fogják felrakni de valaki már megcsinálhatná
2015. szept. 2. 12:51
 2/7 beatrix200 válasza:
Tudjátok nagyon unom hogy ennyi idö kell ehez a forditás hoz holott minden héten raknak fel uj részt de ezt már 3 hete halasztják.
2015. szept. 2. 14:32
 3/7 anonim válasza:
Azért próbálj meg egy ilyet megcsinálni! Bárkinek bejöhet egy betegség vagy bármi...
2015. szept. 2. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon várom már hogy kijöjjön, de talán az aki eddig szokta fordítani most nem ér rá vagy ilyesmi. Addig is amíg vártok ajánlom nektek a mangát. :)
2015. szept. 2. 17:07
 5/7 Oliver James válasza:
Am betegség nem hiszem bár lehet de ha van idö a one piece leforditani fary tailt miért nem és már volt ilyen na mindegy1 és one piece 1 nappal késöbb jönne
2015. szept. 2. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz fordítja a One piecet mint aki a Fairy Tailt?
2015. szept. 3. 15:52
 7/7 Dj Morfeus G válasza:
Kíváncsi lennék mikor jöttök rá, hogy kérdezgetéssel semmire se mentek.. Nemcsak ti vagyok Fanok..ha a többi is itt kérdezősködne vajon hamarabb kerülne fel? Természetesen NEM.. Remélem nem bántottam meg senkit de szerintem ha lefordítják PL az One Piece-t és egyezik a fordító a Fairy Tail-ével nem biztos, hogy marad ideje az első anime után a kövire.. mindenkinek van saját élete és bármi közbe jöhet.. jönnek hozzá, el kell menni ezért azért Stb.. Egyébként fent van 248-249 is már lehet nézni :) (Y)
2015. szept. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!