Fairy Tail 241. rész?
Mert az embereknek van saját életük.
Ha idejük lesz rá, akkor lefordítják, legyél türelmes vagy nézd meg felirat nélkül, ha nem bírod ki...
Utolsónak:
Igen, gondol a nézőkre...lefordítja NEKTEK, nem magának. Az is lehet, hogy véletlenül fontosabb a magánélete valakinek, mint a hobbija? Lehet hogy nem csak 1 animét fordít ismételten csak NEKTEK, hanem többet?
Mint írtam, ha nem tudtok várni akkor tanuljatok meg japánul, vagy esetleg angolul (mert úgy mindig hamar kint van a rész), és nézzétek meg úgy. Nehogy már a fordító legyen a hibás, hogy ti nem tudjátok megnézni annak az egy animének a legfrissebb részét...
Amúgy pedig UraharaShop és a Naruto-kun csapat fordítja folyamatosan, nekik is nyár van...
jó minőségű angol felirat késve érkezett a részhez a csúszás részben ezért van, továbbá hétköznap van...
idáig hétvégente jött ki az angol felirat, a fordítóknak több idejük volt elkészíteni + lektorálni
hétköznap meg munka van (nem 12évesek fordítják és lektorálják, akik bármikor ráérnek)
továbbá, a rész kb. a következő:
fairy tail robban, Cana megmenti őket, repülnek a kockához, nagy fight, erza meglóg és kyoukával harcol,
natsu és cicalány megszökik, natsu találkozik zereffel kiderül hogy ő zeref öcsikéje és a teljes neve Etherion Natsu Dragneel (E.N.D.)
Sehol nem írtam hogy maguknak fordítják, valamit nagyon félreolvastál...
Ha érdekel, akkor igen, tudom hogy nem könnyű megtanulni japánul (úgy érzem nyelvvizsgával a kezemben ezt bátran kijelenthetem...), de az angol tényleg nem egy nagy durranás (főleg nem az ilyen alap shounen animéknek a szövege, ami abszolút nem komplex).
Remélem ezek után kibírjátok szombatig~
Jah lehet... igen valszeg.. bocs.
Hú nyelvvizsga? Az ügyes! De azért... owww mindegy. Egyébként az ilyen magyarázó részeket azért (nekem legalább is) nem könnyű kisilabizálni.
Hát kénytelenek vagyunk várni...:(
Én is pont ugyanígy érzek mint te. Már nagyon várom, hogy megjelenne a 241.rész. Tudok neked ajánlani egy oldalt, ahol egy más után vannak a részek, elejétől a végéig. Én mindig ott szoktam megnézni, az új részeket.
Én ajánlom ezt az oldalt.
De most térek a lényegre. Általában tudnak késni, a részek, az egyik azért, mert az Indára rakás, a másik meg azért, mert a fordítás, lassú. Nézd meg felirat nélkül. Vagy ha jól tudsz angolul, akkor angol felirattal nézd meg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!