Fairy Tail 241. rész?
Tudom, hogy nem könnyű annak, aki alig, vagy semmit nem tud angolul.. Elvégre akkoriban nekem is nehéz volt.. Nem az a lényeg, hogy tudok-e vagy nem, hanem, hogy én összetettem volna a két kezem magyar feliratért, nem még azon siránkozni, hogy késik 1-2 napot.. >__<"" Bocsi, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy mennyire idegesítő az, mikor jóindulatból segít az ember valakinek, aztán utána a másik telhetetlen módon visszaél vele, és/vagy nekiáll követelőzni, illetve automatikusan elvárja hogy segítsenek neki..
Röviden.: Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem beszél nyelvet, vagy feliratos segítségre van szüksége, de ha már megkapjátok a segítséget becsüljétek meg és ne legyen már hiszti na..>__< De ezt most nem csak ezzel kapcsolatban írtam, hanem úgy mindennel.. Nem bántásból írtam, de ez tényleg nagyon idegesítő tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!