Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy Tail 241. rész?

Fairy Tail 241. rész?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem fordítja le senki? Már 2 napja kijött, de még sehol se látom fent felirattal

2015. júl. 13. 17:52
1 2
 11/20 X-DEFENDER válasza:
Szerintem spray nak van igaza mert minél továbra hadják idővel lefognak maradni.
2015. júl. 14. 19:38
 12/20 Oliver James válasza:
Amúgy érdekes hogy a One piece letudják fordítani de a fary tailt azt nem csak furcsa hogy egyiket lefordítják másikat már nem azaz fary tail persze elhiszem azt is van más dolguk is de ha a one piece forditják akkor faryt miért nem na mindegy1 :)
2015. júl. 15. 19:02
 13/20 anonim válasza:
Nem lehet hogy 1-2 hétre elmentek valahova? Mivel most néztem hogy a Naruto shippuudent se fordítják le. REmélem Szombatra kijön az új Fairy tail rész de azt nem hinném hogy a 242.résszel fog kijönni.
2015. júl. 16. 08:39
 14/20 anonim válasza:
nem baj már csak 2 nap
2015. júl. 16. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Most nem k*cs*gségből mondom, de amikor én elkezdtem animézni, én sem beszéltem nyelvet, és akkoriban még NEM csinált senki magyar feliratot semmire.. Én spec. ezért képes voltam megtanulni angolul.. És én sem hibáztattam senkit, hogy miért nincs lefordítva azt voltam összvissz 10 éves.... O__o" Most nem bántok senkit, tényleg, de örüljetek, hogy valaki egyáltalán lefordítja.. Mert volt időszak amikor még ilyen nem volt.. Egyébként meg gondolom a con miatt is csúszik a fordítás.. Most bocsi, de nem értem ezt a hisztit..
2015. júl. 16. 16:18
 16/20 spray ***** válasza:
Csak tudod, nem mindenki van az angol felirathoz hozzászokva! Ügyes vagy ha megtanultad! :) Tudod, én nem tanultam meg így angolul! Szerintem kevés olyan ember van mint te!
2015. júl. 16. 21:15
 17/20 Mell R. Ákos válasza:
Szerintem ha akar bárki meg tud tanulni angolul, egy nagyon könnyű nyelv. Jövőre leszek 8. osztályos, ennek ellenére osztályom szerint a nyelvvizsgát haladón már le tudnám tenni kisebb hibákkal. (Bocsi ha nagyon nagy lett az egoizmus, csak kompenzálni akartam a nyelv nehézségi szintjét.)
2015. júl. 16. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem könnyű annak, aki alig, vagy semmit nem tud angolul.. Elvégre akkoriban nekem is nehéz volt.. Nem az a lényeg, hogy tudok-e vagy nem, hanem, hogy én összetettem volna a két kezem magyar feliratért, nem még azon siránkozni, hogy késik 1-2 napot.. >__<"" Bocsi, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy mennyire idegesítő az, mikor jóindulatból segít az ember valakinek, aztán utána a másik telhetetlen módon visszaél vele, és/vagy nekiáll követelőzni, illetve automatikusan elvárja hogy segítsenek neki..

Röviden.: Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem beszél nyelvet, vagy feliratos segítségre van szüksége, de ha már megkapjátok a segítséget becsüljétek meg és ne legyen már hiszti na..>__< De ezt most nem csak ezzel kapcsolatban írtam, hanem úgy mindennel.. Nem bántásból írtam, de ez tényleg nagyon idegesítő tud lenni!

2015. júl. 16. 22:13
 19/20 Oliver James válasza:
Igen lehet hogy idegesítö egy kicsit az hogy nyafognak meg minden és persze nem mindenki tud angolul de hamár egy oldalra kiirják azt hogy szombatonként adják ki azt a részt és hogy a forditás max.1-2 napot késik akkor ne 1 hetet késen stb.Persze megvan az ok miért nem forditoták le de ha a one piecet sikerült leforditani és a narutot akkor a fary tail miért okozott gondott amikor egy nappal a one piece elött jön ki na mindegy persze nem bántasból mondom jo ha lefordítja valaki csak értem :)
2015. júl. 17. 11:46
 20/20 spray ***** válasza:
Kijött!!! kijött!!! :D :D szeretlek titeket!!! :3
2015. júl. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!