Tudnátok olyan animét ajánlani amin lehet sírni?
- Angel Beats
- Charlotte
- Elfen Lied
- Corpse Party
Én a zankyou no terror végén könnyeztem (11 részes)
(Enyhe szeptember tizenegyedikei hangulata van,de nem az a lényege,hogy "csak" robbantgatnak és mindenki meghal)
Legelső vagyok, amit még kihagytam:
Tale of memories (ez vidámabb) és a folytatása
Tale of melodies (ez szomorúbb és nem teljes happy end.
Amiket írtam ezek mind top drámák - amiket a többiek írtak se rosszak, de azok nem kifejezetten "szomorúak" csak van bennük 1-1 jelenet, de persze azokat is meg lehet nézni :)
Ha nem zavar,hogy shounen ai, akkor ajánlok még egyet, de az 24 részes.
Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru
Na,ezen nagyon bőgtem, több résznél is. Mellesleg szerelmes leszel Lukába..:D Készülj fel rá. ;)
X TV - sorozat 24rész - Komolyan lehangoló és gyönyörű. Több részen is sírtam. Meghatározó anime.
Jigoku Shoujo
Natsume széria. Nem minden egyes rész sírós, és nem mindig a szomorúságtól sírsz, de ez az anime egy érzelmi vasút maga. :)
Tegami Bachi 1. és 2. évad együtt.Nagyon aranyos anime, és lehet rajta sírni is.
Wolf's Rain - Örök klasszikus. (szerntem)
Shigatsu wa kimi no uso
Ilyen jó animét szerintem még nem is láttam, és annyit nem sírtam 100 anime alatt sem!:'
Hotarubi mori e
Nem hosszú, de a vègèn el lehett sírni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!