Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok jó animeket?

Markevens kérdése:

Tudtok jó animeket?

Figyelt kérdés
Tök mindegy milyen csak jó legyen ezeket ismerem:naruto,Yu-Gi-Oh GX sima YUGIOH inazuma eleven meg a go tsubasa kapitány one piece bleach

2015. aug. 22. 11:00
 1/7 anonim válasza:
Mirai Nikki, Higurashi no Naku Koro Ni, School Days, Corpse Party, Kuroshitsuji, Haiyore Nyaruko-san, Love Stage!!,Ranpo Kitan: Game of Laplace, Attack on Titan, Majin Tantei Nougami Neuro.. Áh.. Mindegy, sokat ismerek, de most nem írom le őket. Ezek SZERINTEM rohadt jók, én élveztem őket.
2015. aug. 22. 11:06
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm majd megnézem őket most a yugiot nézem majd utána még várom a válaszokat
2015. aug. 22. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a kedvenceim, de kissé komolyabbak Yu-Gi-Ohnál:

Attack on Titan

Code Geass

Death Note

Fate/Zero

2015. aug. 22. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Btoom

Sword Art online

No game no life

2015. aug. 22. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Davil may cry, Durarara, D.Gray-man, Tokyo ghoul, Another, Chaos Head, Psychic Detective Yakumo, Noragami, Bakemonogatari, Kore wa Zombie desuka?, 11eyes, Legend of the Legendary Heroes, Kaze no Stigma, Chrome Shelled Regios, Nura: Rise of the Yokai Clan, Arcana Famiglia, Akame ga Kill!, Owari no Seraph, Hamatora, Re Hamatora, Darker Than Black, Ao no Exorcist, Code: Breaker, Ghost Hunt, Brave 10, Black Blood Brothers, Black cat, Strike the Blood, Trinity Seven, Tokyo Ravens, Kekkai Sensen, Nabari No Ou, Zetsuen no Tempest: The Civilization blaster, K-project, Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou, Makai Ouji Devils and Realist, Mahou Sensou, Hitsugi no Chaika, Charlotte, Vassalord, Trinity Blood, Arslan Senki, Rokka no Yuusha, God Eater, Ranpo Kitan: Game of Laplace, Zombie Loan, Overlord, gangsta, Death Parade, Karneval, Magi: The Kingdom of Magic, Magi: The Labyrinth of Magic, Deadman Wonderland, Pandora Hearts, Mahouka Koukou no Rettousei, Samurai Champloo, Kuroshitsuji, Black bullet, Corpse Party: Tortured Souls én eddig ezeket láttam mind nagyon jó :)
2015. aug. 22. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Angel Beats!

Anohana

Ao no Exorcist

Zankyou no Terror

Kami-sama no Inai Nichiyoubi

Another

Shinsekai Yori

Tokyo Ghoul

Death Note

Donten ni Warau

Nagi no Asukara

No.6

Vampire Knight

Noragami

Shingeki no Kyojin

Neppu Kairiku Bushi Road

Kokuriko Saka Kara

Hakuouki

Kuragehime

Ookami Kodomo no Ame to Yuki

2015. aug. 22. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Inuyashát.
2015. aug. 23. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!