Tudtok mondani nagyon jó animéket?
Sao 1.animének tökéletes volt :D
Köszönöm a válaszokat :D
2# Mert mi a gond a SAO első évadával? A feléig 10/10 az első évad.
Amit érdemes mindenképpen megnézed.(saját toplistámról):
Golden Time
Itazura na Kiss
Da Capo
Clannad
És még egy nem túl romantikus anime:
Mahouka kouko no rettosei
Az első fele is az egyik legbugyutább ökörség ami valaha csináltak. A csávó nagytragédiázik valamin amin egyedül végig megy, a játékban BENNE tanul meg csajozni, sőt még a játékban BENN meg is d*g egy csajt. LMAO Sőt utána 2 év kóma után lazán felkel, nem vagyok orvos de ennyi idő után úgy elsorvadnak az izmok hogy újra megkéne tanulni járni.
Arról meg nem is beszélek hogy az egész első évad első része a főszereplő személyiségére lett volna felépítve de a nyáltengeren túl semmi sem volt, a történetív végi fordulat meg csöppet gagyi lett, meg szembeköpte az alapkoncepciót.
"Nagyon jó" "mint a SAO" :D
A SAO az elfogadható kategóriába se nagyon fér bele.
A jó, nagyon jó szerintem elég relatív fogalom, kinek mi tetszik, nekem ezek a kedvenceim:
Gintama - akció, dráma, fantasy, kaland, paródia, sci-fi, shounen, slice of life, szamurájos, vígjáték
Rainbow: Nisha Rokuobu no Shichinin - akció, dráma, seinen, thriller, történelmi, tragédia
Code Geass - akció, dráma, háborús, iskolai, lélektani, mecha, romantikus, sci-fi, seinen, szupererő, természetfeletti, tragédia
Shigatsu wa Kimi no Uso - dráma, iskolai, lélektani, romantikus, shounen, slice of life, tragédia, vígjáték, zenés
Natsume Yuujinchou - dráma, fantasy, shoujo, slice of life, természetfeletti, vígjáték
Death Parade - dráma, játék, lélektani, misztikus, thriller, tragédia
Hikaru no Go - dráma, fantasy, iskolai, játék, lélektani, shounen, sport, természetfeletti
Steins;Gate - dráma, sci-fi, seinen, thriller, vígjáték
Psycho-Pass - akció, krimi, lélektani, sci-fi, seinen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!