Van olyan anime ami hasonló a Narutohoz? (több a leírásban)
Figyelt kérdés
Szóval leginkább arra gondolok, hogy van egy sárc akiben valamilyen démon van és ezt megtudja aztán majd később együtt harcolnak. Szóval van ilyen vagy nincs?2015. aug. 21. 01:24
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és legalább magyar felirat legyen hozzá.
2015. aug. 21. 01:29
2/9 anonim válasza:
Shakugan no Shana. Úgy rémlik csak a 2. évadban.
Ao no Exorcist.
Ichiban Ushiro no Daimaou (ecchi)
Legend of the Legendary Heroes (kedvenc)
Remélem megfelelnek. :)
3/9 anonim válasza:
Minden második shounen ilyen, annyi van mint égen a csillag.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és ebben az animés dolgokban annyira vagyok benne annyi az egész,hogy végignéztem a naruto és kész... De a narutoban ez nagyon szerettem.
2015. aug. 21. 13:22
5/9 anonim válasza:
Naruto csak ismert, amúgy megy egy 12-18 évre írt manga volt. Ismertség meg nem jelent egyet a minőséggel.
Millió ilyen van. One Piece, Bleach, HxH, Dragon Ball stbstb..
6/9 anonim válasza:
One piece az egyik legjobb manga/anime. Nem hiába lett ismert mert fantasztikus. A Naruto is nagyon jó volt egy ideig azért lett ismert. Az már más dolog hogy a végére rossz lett.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezek az animék amit küldtetek mind nagyon tetszik, de valami olyanra gondoltam hogy pl valakiben van egy szörny és azzal gyakorlatilag tud beszélgetni is mint kb Naruto a kyuubi-val ilyenre gondoltam gondoltam.
2015. aug. 21. 20:14
8/9 anonim válasza:
Bleach
Hikaru no Go - ez nem harcolós, hanem egy japán táblajáték, a go áll a középpontjában. Egy szellem megszáll egy fiút, és együtt fognak játszani.
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu - itt egy űrlény fogja "megszállni" a főszereplőt.
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters - japán szinkronnal nézd, az amerikai teljesen lebutított, agyoncenzúrázott. A főszereplőt megszállja egy szellem, és a Yu-Gi-Oh! nevű kártyajátékkal játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!