Aki ért az animéhez?
Nem szoktam sokat nézni,de sztem amit mindenképp megéri megnézni,az:
Death Note: egy olyanlista (füzet) kerül az emberek világába,hogy akinek beleírják a nevét, az meghal. Egy olyan fiú találja meg, aki egyrészt nagyon okos, másrészt pedig túlteng benne a vágy,hogy egy "jobb", bűnözésmentes világot teremtsen, így elkezdi megölni a szerinte rossz embereket. Majd a vilég legjobb nyomozó elkezd nyomoz utána.
Fullmetal Alchemist Brotherhood: egy testvérpár tagjai alkimisták akarnak lenni,de megszegik az alkimisták törvényét, aminek köszönhetően mégrosszabb helyzetbe kerülnek, mint addig voltak és ezért megakarják keresni a Bölcsek kövét,hogy mindent rendbe hozzanak,de egy hatalmas veszély fenyegeti őket.
Milyen műfajokat kedvelsz?
Mirai Nikki (horror), Gekkan Shoujo Nozaki-kun (romantikus), Senyuu (vígjáték).
Egyenlőre ennyi, de ha leszűkíted a lehetőségeket sokkal többet tudok ajánlani.
(pl: hossz, műfaj stb.)
Amiket most felsorolok azok mind szerelmes animék!
Toradora: Nekem ez azért tetszett, mert olyan szerelemről szól ami teljesen véletlen és viszonzott!XD
Kaichou wa maid sama: Ebben egy lány ki van szolgáltatva egy fiúnak, a fiú egyből beleszeret és ezt be is valja a lány meg is döbben és a közepe felé már a lány is érdeklődik a fiú felé!
Hakuouki: Ez egy harcos anime, amiben több srác van és egy lány. Az anime folyamán kezdenek vonzódni a lányhoz , de a lány csak az egyikbe szerelmes, de a végét nem tudom, mert a 3. évadot csak most kezdtem!!
Aqvarion evol: Ez egy nagyon fejlett technológiai harcokról szól, ráadásul van benne minden ami izgalmassá tesz egy animét: harc, szerelmi háromszög, bujdosás, szeretet, szerelem, minden ami kell!!
Chrono Crusade: Ebben vannak démonok, és az egyik ilyen démon társul a főszereplővel, de ez nagy károkat okoz a lányban (főszereplő, Róz) és a végén ....... de szerelmesen .......! Nagyon vicces!
Oda nobuna no yabou: Itt vissza megy egy srác a jövőbe ahol még dúlnak a nagy japán háborúk, és ez a srác beleszeret a harcias, egyben vonzó (japán legszebb lánya) hercegnőbe, és inkább nem megy vissza a saját idejébe a végén, csak hogy a hercegnővel maradjon örökre!
Vampire knight: Ezt szerintem ismered!
Say i love you: Ebben van egy nagyon menő srác és egy népszerűtlen lány, aki állítólag nem néz ki jól, de a szerelem megszépíti, és még egy szerelmi háromszög közepe is lesz!XD
Mayo Chiki: Itt a fiúnak meg kell tartania egy titkot miszerint egy nagyon népszerű lánynak a komornyikja nem is fiú, ha kiderülne, hogy nem fiú, akkor kitagadnák a házból és a családjából is. Szintén beleszeretnek egymásba, mármint a "Titok fiú" és "Komornyik lány".
Egyenlőre ennyi! Sok szerencsét hozzá! mindegyik animének kitűnő a grafikája és izgalmas is!XXXXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!