Az InuYasha részei milyen sorrendben követik egymást? Picit elkavarodtam ><
Nagyjából 6 napja kezdtem nézni az InuYashát, és találtam egy leírást,miszerint az anime sorozat részei közt időnként vannak nagyfilmek is. Most a 95. részt fejeztem be,de beleolvastam a 2. mozifilm leírásába,és ott azt írja,hogy Narakut végül legyőzik. Ellenben a 96. anime rész úgy kezdődik,hogy még mindig keresik. Most akkor mi van? o.o
Hogy követik egymást a részek? ez egy kissé megkavart most :s
[link] Itt találtam meg az összes részt,és a részek sorrendjét is. Viszont máshol is olvastam ugyanezt a sorrendet,szóval összezavarodtam. Valaki el tudná mondani,hogy akkor hogy következnek egymás után? Előre is köszönöm ^^
De hát egy csomó helyen azt írják,hogy így követik egymást a részek. És időrendben is így van. Minden esetre továbbhaladtam, aztán majd ha valami nem tiszta,max akkor megnézem közben.
De ahogy mondtad,hogy először a sorozatot. oké. De akkor gondolom még a final act előtt jönnek a nagyfilmek ><.
Mindegy,azért köszönöm szépen. ^^
Ittvagyok, ittvagyok!
1-54 anime
Inuyasha movie 1
55-95 anime
Inuyasha movie 2
96-136 anime
Inuyasha movie 3
137-167 anime
Inuyasha movie 4
Inuyasha The Final Act
Ezt a mintát kövesd.
( Értsd: Megnézel 54 részt, jöhet az 1. film, 95 rész után 2. film, stb... )
Kedves utolsó, a problémám épp az,hogy a 2. movie arról szól,hogy Narakut legyőzik. Viszont tovább a sorozatban ugyanúgy keresik. És ez így nem olyan jó o.o
Kedves 2. válaszoló: Értem én,hogy a filmek nélkül is egész a sorozat,de azért mégis meg szeretném nézni. ><
Azért köszönöm szépen,majd a final act előtt megnézem a movie-kat, aztán lesz ami lesz,úgysincs olyan sok már hátra xD Picit függő lettem :'D.
Itt a leírása o.o Igaz,hogy nem néztem bele,de a leírás szerint legyőzik. Azért nem értettem >< Na mindegy,azért köszi mindenkinek a választ ^^.
Nem lövök le semmit, de tényleg nem győzik le.
Nézd meg az első 2 filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!