Anime rajongók! A Tokyo Ghoul-nak hány része van összesen?
Figyelt kérdés
Valamint külön van olyan, hogy Tokyo Ghoul és Tokyo Ghoul A? És, hogy van sorrendben? Köszi2015. aug. 15. 11:05
1/6 anonim válasza:
Már nem azért, de ha beírod Google-ba azonnal kiadja.... (én már csak tudom, ugyanis HELYETTED keresek rá, mert nincs jobb dolgom....-.-)
Tokyo Ghoul - 12 rész
Tokyo Ghoul √A - 12 rész
Két OVA lesz még idén, az egyik (Pinto) 1 részes, a másik (Jack) valószínűleg valamivel több.
2/6 anonim válasza:
elsőnek a Tokyo Ghoul az az első évad
a második évad pedig a Tokyo Ghoul A
összesen 24 része van (az első évad 12 a második is 12 rész)
3/6 anonim válasza:
MAL mindig segít, amúgy ne nézd meg, elég gyenge, az alapkoncepcióval semmit sem kezdtek. A második évad meg konkrét nevetségesen gyenge, semmiről sem szól 12 részig.
4/6 anonim válasza:
Az első évadot nem nevezném gyengének, de a második tényleg szörnyen rossz. Valahol azt olvastam, hogy semmi köze a mangához.
5/6 anonim válasza:
Az első évad is eléggé vontatott volt, voltak jó pillanatai, de messze az elvárt alatt teljesített.
6/6 anonim válasza:
Hali!
1.évad: Tokyo Ghoul
2.évad: Tokyo Ghoul√A
3.évad: Tokyo Ghoul:re
4.évad: Tokyo Ghoul:re2
Az utolsó évad utolsó része ma jött ki^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!