Valami komolyabb animét ajánlanátok?
Na szóval nem találok semmit már... kb. 40 animét láttam eddig, még 2-3 éve és most ismét elkezdtem egy ideje, csak már kifogytam.
Nem érdekelnek a szimpla sablonos idióta karakterekkel megáldott shounenek, komolyabb animékere gondolok.
Pl. ne ilyen Bleach féle vagy ecchi is jöhet, de aból is minőségibb Highschool DxD az elrettentő pálda, na ne ilyet!!!
Az idei és tavalyi szezon is érdekelne mert azt jóformán kihagytam, kivéve:
Tokyo Ghoul
Parasyte
mostani
Sharlotte
Gangsta.
Prison School :D
tehát jöhet bármilyen kategória (főleg ha lehet véresebb) és a yaoi-tól kíméljetek ha lehet, heteró vagyok.
Előre is köszönöm!
Ha nem zavar hogy horrornak van besorolva, akkor Shiki.
A többiek már leírták legjobbakat, egy azonban kimaradt.
A Ghost In The Shell franchise, kezdve a 95-ös filmmel. Ez egy iszonyatosan kiforrott cyberpunk filolzófia az emberi létről és az élet fogalmáról. Késöbb készült egy Stand Alone Complex alcímű sorozat is ahol inkább a politika és a technológia társadalomra gyakorolt hatása volt a fő téma. A Monster és a Serial Experiments Lain mellett szerintem ez az egyik legfelnőttebb, legkomolyabb seinen. A franchise minden tagját csak ajánlani tudom a mangákkal együtt, kivéve az Arise-ot. Azt messze kerüld el, mert semmi köze a többihez.
Kihagyhatatlan alapok:
-Death Note
-Fullmetal alchemist broherhood
Ezen felül még amik szerintem szintén nagyon jók:
-Zankyou no terror
-Zetsuen no tempest the civilization blaster
:)
Rainbow
Code Geass és Death Note
Monster
Fate/Zero
Black Lagoon
Evangelion
Btooom!
Steins;Gate
Psycho-Pass
Shiki
Ghost In The Shell
ezeket mindet már láttam, de azért köszi
a többinek is utána néztem és jónak tűnik szinte mindegyik
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!