Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fantasy, shoujo, szerelmi...

Hiroshi-chan kérdése:

Fantasy, shoujo, szerelmi (nem túlzottan), vérmentes animét tudnátok írni?! Konkrét válasz!

Figyelt kérdés
Eddig nem láttam OLYAN sok animét, úgyhogy nekem minden új! :) Köszönöm a válaszokat!!

2015. aug. 13. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Hotarubi no Mori e - dráma, fantasy, misztikus, mitológiai, romantikus, shoujo, slice of life, természetfeletti

Natsume Yuujinchou - dráma, fantasy, misztikus, shoujo, slice of life, szupererő, természetfeletti, tragédia

Akagami no Shirayukihime - dráma, fantasy, romantikus, shoujo, történelmi

Kami-sama Hajimemashita - dráma, fantasy, iskolai, romantikus, shoujo, természetfeletti, vígjáték

Akatsuki no Yona - akció, fantasy, kaland, romantikus, shoujo, vígjáték

Soredemo Sekai wa Utsukushii - fantasy, kaland, romantikus, shoujo

Kin'iro no Chord: Primo Passo - dráma, fantasy, iskolai, mágia, romantikus, shoujo, vígjáték, zenés

07-Ghost - akció, dráma, fantasy, josei, mágia, misztikus, shoujo, szupererő, vígjáték

D.N. Angel - akció, fantasy, iskolai, mágia, romantikus, shoujo, slice of life, szupererő, vígjáték

Hakkenden: Touhou Hakken Ibun - akció, fantasy, shoujo, természetfeletti

Kamigami no Asobi - fantasy, iskolai, shoujo, szupererő

Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou - dráma, fantasy, kaland, mágia, romantikus, shoujo, természetfeletti, történelmi, vígjáték

Hiiro no Kakera - akció, dráma, fantasy, iskolai, mágia, misztikus, mitológiai, romantikus, shoujo, természetfeletti

2015. aug. 14. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a shoujo, de én a

Kamisama Hajimemashita-t ajánlom.

2015. aug. 14. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2015. aug. 14. 16:39
 4/4 Hazel Grace ***** válasza:

RDG:Red Data Girl

Yamada-kun to 7-nin no Majo TV

2015. aug. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!