Tudnátok olyan animéket ajánlani amiken sokat lehet nevetni?
Amint tényleg minden részen lehet nevetni sokat.
Az nemigazán számít hogy miről szól pontosan csak annyi hogy sok legyen a poén benne és ne legyen túlerőltetett de azért érezhető hogy nem veszi magát túl komolyan.
íme egy két példa hogy milyenre gondolok:
Boku wa tomodachi ga sukunai
Gekkan shoujo nozaki-kun
(az utóbbi az már kicsit határos volt a túlerőltetettel de még oké volt)
És azért előny ha ki is néz valahogy :)
Gintama, vannak benne igazán beteg, perverz poénok is, rengeteg animét, híres személyiséget, játékot, stb. kiparodizálnak, itt is egy lista erről:
(Úgyhogy ezek közül érdemes többet is ismerni, mert különben a poénok többségét nem értenéd, de van, ami így is átjön)
Ugyanakkor vannak igazán epic, komoly részei is, de ott is előszeretettel szórják a poénokat.
Szerintem az egyik (ha nem a) legviccesebb anime, a szereplők 99%-a szerethető, kedvenc animémmé nőtte ki magát, pedig most nyáron kezdtem (és mindjárt be is érem Q_Q).
Amin még rengeteget nevettem, az a Barakamon. Hihetetlenül aranyos, kedves, de nagyon jó poénok vannak ebben is.
Majdnem kifelejtettem: Soul Eater. Magyar szinkronnal is ajánlom, mert hihetetlenül jó lett az is. Elég őrült, beteg, de nagyon vicces részek vannak benne (a vizsgás a kedvencem, volt, hogy hetekkel később is visszanéztem, és akkor is tudtam rajta röhögni).
Ezt a hármat tényleg ajánlom, szerintem minden részén lehet nevetni, bár van egy-két poén, ami kicsit erőltetett, de a többség szerintem átjön^^
Shimoneta
Gintama
sakurasou no pet na kanojo
Baccano
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!