Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Death Note-ban L-nek tényleg...

A Death Note-ban L-nek tényleg tetszik Misa?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt egyértelmű, hogy mikor L azt mondta Misának, hogy ,,Beléd fogok szeretni" az igaz volt-e, vagy csak hazudott. Mit gondoltok?

2015. aug. 6. 03:09
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem lehetett igaz, elvégre Misa rohadt jól néz ki.
2015. aug. 6. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem esélytelen. L elég intelligens volt, Misa meg annyira azért nem...szóval szerintem L ténylegesen maximum egy hasonlóan zseni lányba szerethetett volna bele, már ha egyáltalán vonzódik akárkihez is és nem aszexuális, mert szerintem még az is elképzelhető:D
2015. aug. 6. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ellentétek vonzzák egymást... Pl egy sokatbeszélő egy keveset beszélővel jöhet össze.

Szóval szerintem tetszett neki.

2015. aug. 6. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazudott:D Neki csak a világ jobbá tételén jár az esze.
2015. aug. 6. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Hazudott a csajnak, csak azért tűrte el maga mellett hogy le ne buktassa őt is.
2015. aug. 7. 05:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen :3 Elvégre mondta is Lightnak, hogy féltékeny rá, meg minden...
2015. aug. 7. 13:15
 7/7 anonim válasza:
Hazdott. Pont most hagytam el ezt a részt. L alapból nem szeret társaságba menni ebből következtetőleg nem is szeret bele senkibe.. Ő csak azért mondta ezt, hogy feltudja használni a nyomozáshoz és,hogy megfigyelés alatt tarthassa Light-ot és Misát.
2016. okt. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!