Tudtok olyan animet ami vicces es romantikus is?
kaichou wa maid sama- a legjobb mindközül. Tele van poénokkal és romantikus is a grafikája a lehető legjobb, felejthetetlen karakterekkel.
special a- huh, elég régen néztem, de arra emlékszem hogy mindkét leírásnak megfelel,és habár a grafikája nem a legjobb, de olyan anime amit muszály végignézni
kamisama hajimemashita- néhol vannak benne hülye poénok, bár nem túl sok, de a történet maga engem nagyon lekötött.
itazura na kiss- kevés a vicc, de vannak benne kínos jelenetek, romantikus, és a legjobb benne, hogy nem álltak meg a történettel ott hogy csókolóznak. amúgy a grafikája nem túl jó de nekem azért nagyon tetszett :)
shukkitte ii na yo- nincs benne semmi poén, inkább a romantikáé főszerep
Remélem segítettem :)
Sakurasou no Pet na Kanojo
Spice and wolf
Steins Gate
esetleg Toradora
Én a Gekkan Shoujo Nozaki-kunt javaslom. Az tele van poénokkal, bár nem annyira fekszik a romantikára, inkább egy shoujo paródiának nevezném.
Ott van az én kedvencem, a Kimi ni Todoke. Rengeteg poént elsütöttek, ami nekem hihetetlenül tetszett, és itt már sokkal többet foglalkoznak a romantikával is... tehát, ezt ajánlom a leginkább, ha Lovely Complex-hez hasonló kell ^^
amagi brilliant park
danmachi
strike the blood
boku wa tomodachi ga sukunai
ez nem anniyra illik a leirasodra, de leirtam, hatha..
ore no imouto ga konna ni kawaii wake ga nai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!