Mi lesz a (z) Ao Haru Ride című amimének a 2. évadával? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Lesz egyáltalán folytatás? Ha igen, körübelül mikor? Esetleg nem tudja valaki, hogy a mangát belőle hol szerezhetem be magyarul? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!2015. júl. 30. 16:06
1/6 anonim válasza:
Én még sehol sem találkoztam olyan hírrel, hogy tervezik az anime folytatását, de van két OVA-ja a sorozatnak:
Blue Spring Ride: Page.13
Blue Spring Ride: Unwritten
Tudtommal nem fordítják aktívan a mangát, de az összesen 49 fejezetből 43 fent van animeaddictson:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) és mind a kettő 'előzményt' és 'folytatást' is meglestem. remek anime. :)
2015. júl. 31. 09:19
3/6 anonim válasza:
Jobban járunk ha nem kap folytatást, a mangában egy idó után az egész egy katasztrófa lesz.
4/6 anonim válasza:
Az első válaszoló jól mondta, a csapat, aki fordítja feltette Anime Addictra a mangát. Pár héttel ezelőtt azt írták a saját oldalukon, hogy a fordító kicsit félreteszi a mangákat, de hamarosan újra folytatja és be is fejezi mindet.
Itt az oldal és a hír bővebben:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de ha esetleg még is lenne az animéből folytatás, nagyon örülnék :3 a mangát azért nem merem folytatni, mert szeretném újjonnan animében látni. Nem is tudom. Lehet, hogy neki kezdek de bizonytalan vagyok :c
2015. aug. 2. 20:39
6/6 anonim válasza:
Nem tudom lesz-e 2. évad...Mivel sehol nem írták ki, pedig kerestem, én a mangát elolvastam. A lefordított 43 fejezetet, és a maradék 6 fejezetet angolul. Amikor Kikuchi a képbe kerül, szerintem is borzalmas lesz a manga. Persze utána minden jóra fordul stb de ez a "szőke" (aki inkább vörös...) herceg mindent tönkretesz kihasználva a helyzetet. De végül is, Kou hibája :3. Gomen, a vége már nem a kérdéshez tartozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!