Írnátok romantikus animéket amikben a csaj ember a fiú pedig démon vagy ördög vagy szellem. Valami nem ember?
ao no exorcist-még nem láttam,de állítólag jó
ookami shoujo to ouji-ez nagyon szép anime,csók is lesz benne
kamisama hajimemashita-nagyon vicces anime,szintén romantikus
Noragami - A hapsi isten, és az elején gonosz, csaj meg szimpla ember, mondjuk nincs teljesen kiteljesedő romantika.
Ao no Exorcist - Ezt előttem is írták, viszont itt sincs sok romantika, több, mint feléig vígjáték, utána kezd egy kicsit bekomolyodni, de akkor se igazán.
Inu x Boku - Ezt nem tudom miért írom:D Talán azért, mert itt sok a romantika, viszont a hapsi végig szerelmes a lányba, és inkább a lány a gonosz a hapsival szemben, és egyik se ember. Viszont a hapsi védi meg mindig a csajt.
Neppu Kairiku Bushi Road - Ez csak egy film(special), de én nagyon imádtam. Hapsi nem ember, viszont nem ellenségeskedik, inkább az elején olyan "visszahúzódó", de hamar megenyhül. Viszont ha nem szereted a drámát, nem ajánlom
Én csak egy mangát tudok: Heaven!!
Nagyon sokat nevettem rajta olvasás közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!