Méz és lóhere! Ez csak az én csőrömet böki?
Figyelt kérdés
Hagu Sudzsi unokahúgának a lánya, tehát rokonok. A 2. évad végèn meg olyan könnyen fogadja mindenki, hogy szerelmes Haguba, mégcsak meg sem botránkozott rajta senki, sem az animében, sem a kommentelők...miért olyan természetes, hogy szerelmes az unokahúga lányába? Oké, hogy nem olyan közeli rokonság ez, de mégis csak rokonság...2015. júl. 28. 11:11
1/9 anonim válasza:
És akkor mi van, ha rokonság? Animé-ban nem mindegy? A Trónok harcában meg az ikrek dugnak, mégsem botránkozik meg senki. Ezek nem a valóság, csak kitalált történetek.
2/9 anonim válasza:
Ha annyira zavar, akkor ne nézd.
3/9 A kérdező kommentje:
Attól még hogy kitalàlt, sőt még csak nem is élőszereplős, attól még ez elég beteg...:/
A Trónok harcát hagyjuk, nem nézem, így nem tudom pontosan mikor játszódik, de valami középkori lehet, akkor meg testvérek is simán házasodtak egymással.
2015. júl. 28. 11:31
4/9 A kérdező kommentje:
Már befejeztem, csak bennem maradt ez a szálka...
Ha lehet, olyanok válaszoljanak már, akik látták a fent említett animét, köszi!
2015. júl. 28. 11:33
5/9 anonim válasza:
Láttam, ettől független ne nézd, ha ennyire zavar.
6/9 A kérdező kommentje:
Mondom hogy már befejeztem, nincs mit néznem rajta...
2015. júl. 28. 11:56
7/9 anonim válasza:
Japánban máshogy állnak ehhez a dologhoz. Ha akarsz, törvényesen mehetsz hozzá az unokatestvéredhez is. Ahhoz képest ez nem annyira "durva".
8/9 anonim válasza:
Akkor meg legyél csöndben és lépj tovább.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 5 kommentből a kemény 1 értelmes választ!
2015. júl. 29. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!