Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ilyen animét?

Tudtok ilyen animét?

Figyelt kérdés

A fontosabb kikötések: lehetőleg magyar szinkronos, vagy ha nincs jobb akkor feliratos.

A lényeg, hogy depresszív hangulatú legyen. Szomorú, dramatikus, legyen benne önbántalmazás, esetleg szerelem...

Ha létezik ilyen és leírjátok, hálám üldöz majd a koporsón túl is (((:

2015. júl. 16. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szinkronnal nagyon kevés anime van csak, azok is leginkább régebbiek.

Olyan animéket nem ismerek, amikben lenne önbántalmazás. De van egy pár ami szomorú (inkább megható) és szerelmes.

- Angel Beats: A végén sírva fakadtam... :D

- Elfen Lied: Én nekem nem sikerült sírni rajta, de elég rendesen megérintett. De az eleje nagyon brutális.

- School Days: Érdekes anime. A vége valami brutális, de az anime eleje és még a közepe is szerintem valamennyire szomorú.

- Attack on Titan: Ha jól emlékszem van benne egy kevés szerelem, de nem biztos. Igazából a halálok miatt érinti meg nagyon az embert (nem brutalitás téren).

- Another: Állítólag van egy OVA része, ami eléggé szomorú (még nem láttam de biztos megnézem még a mai nap :3).

- Corpse Party: Engem csak az egyik szereplő halála érintett meg úgy hogy kicsit bekönnyeztem, de igazából nem nagyon tartozik a "szomorú" animékhez. Ha esetleg meg akarod nézni, akkor kell hozzá egy erősebb gyomor.

- Ef: A Tale of Memories: Szerintem nagyon furcsa egy anime. Nem néztem végig, de az elvárásaidnak szerintem tökéletesen megfelel.

- Shigatsu wa Kimi no Uso: Mindenki egy remekműnek tartja ezt az animét. Rengetegen bekönnyeztek miközben végignézték.

- Akame ga Kill!: Engem a szereplők halála hatott meg nagyon.

- High School of the Dead: Igazából ebbe csak az első halál volt szomorú, meg még a vége felé beraktak egy jelenetet ami rendesen megérintett...

Remélem tudtam segíteni! :)

2015. júl. 17. 13:40
 2/2 anti2200 ***** válasza:
100%
Death note- magyar szinkronos van benne szerelem és halál is
2015. júl. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!