07-Ghost anime és manga különbség?
Régen olvastam/láttam mindkettőt, így lehetnek benne pontatlanságok. Igazából úgy emlékszem, hogy az utolsó 1-2 részig szinte szó szerint adaptálta a mangát az anime. Aztán az animébe betettek egy nagyobb harcot, az nem volt a mangában, ha jól emlékszem. Aztán ugye Frau meg Teito elindult, hogy pecséteket vagy kulcsokat keressenek (erre se emlékszek pontosan, csak azt, hogy beutazzák az egész országot, de ez már teljesen a mangában van), és az anime valahol itt ért véget, a mangában pedig elindultak, összeszedtek egy kisfiút, akit egy rabszolgakereskedetőtől mentettek meg, aki meg szemet vetett Teitóra. A gyereknek akarták megtalálni a szüleit, és valahol innentől volt már magyar fordítás.
Egyébként az egyik legjobb manga, amit olvastam, gyönyörűek a rajzok, a történet, a világ, hihetetlenül kidolgozottak a szereplők is... Nagyon sajnálom, hogy nem folytatják az animét, mert tényleg korrekt adaptációt kapott:/ amúgy terveztem egy újraolvasást, mert nagyon szerettem, csak az első meg az utolsó fejezeteket angolul olvastam, annyira érdekelt, mi lesz:D és ezekre már annyira nem emlékszem, csak így, nagyvonalakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!