Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek jól megvágtam a...

Kati Tibor kérdése:

Szerintetek jól megvágtam a videómat?

Figyelt kérdés
Csináltam egy uj videót a csatornámra.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek jól megvágtam a videómat?És ha nem akkor min kéne változtattnom(vágás ügyileg).A videó: https://www.youtube.com/watch?v=tBx4psRzpHg&feature=youtu.be (Figyelem a videót nem azért tettem ki erre az oldalra hogy hirdessem hanem azért hogy tanácsokat kérjek.Ezt azoknak az embereknek irom akik jelentik az ilyes féle kérdéseket az adminisztrátoroknak)

2015. júl. 6. 21:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tudom mi az hogy Beatsync(jó ütemre vágás vagyis ütemszinkron)lyritsinc(asszem hogy a karakter ugyanugy tátogjon ahogy a zenébe van)Lypsinc pedig az hogy a zene szövegére vágás.Bár lehet hogy kevertem a Lyritsinc-et a Lypsinc-el.
2015. júl. 14. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha tudod használd is jól és a hd kritériumot tartsd be.
2015. aug. 13. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!