Szerintetek jól megvágtam a videómat?
Ez így nem amv, csak egy fan video és nagyon nem is vágás. Először is letter boxos, másrészt nézhetetlen minőségű az alapanyag.
Itt majd segítséget kapsz: [link]
Van amikor jó, ha az eredeti szöveget bennthagyja a készítő, de annak okkal kell ottlenni ez pedig nem úgy néz ki, mintha szándékosan hagytad volna benne.A vágások száma sem éppen megfelelő.Láttam már nagyon jó átvezetésekkel olyan amv-t amiben összesen 20 vágás volt, de az ennél kicsit komolyabb volt technikailag.Főleg elnézve a korábbi videóidat, pl a somebody-t egész jól megvágtad.
Próbálj meg valahonnan égetett felirat nélküli videót keresni, az sokat dobna rajta.Plusz vannak átmeneti sémák, amik egységesebbé teszik a videót.Ha pedig nem akarsz ilyeneket használni, akkor keress a két vágandó kép között egy közös pontot, ami miatt illenek egymás mögé
Egyszer már válaszoltam egy ilyen kérdésedre, de azóta semmi sem változott..
1. A videó minősége undorító.. RAW részekkel dolgozz.. ( [link] -on majdnem minden anime fent van jó minőségben és felirat nélkül...)
2. nem értem, hogy miért azt kérdezted, hogy "Szerintetek jól megvágtam a videómat?" amikor ebben a videóban alig vágtál.
3.Egy jó AMV elkészítéséhez idő kell, és úgy látom, hogy te 2 - 3 naponta töltesz fel AMV-ket.. ennyi idő alatt szinte lehetetlen jó AMV-t csinálni..
4.Szerintem te nem tanácsokat kérsz, hanem tényleg csak azért írod ki az ilyen kérdéseidet, hogy hírdesd a videóidat.. már nagyon sokszor kiírtál ilyen kérdéseket, de még mindig nem változott túl sok minden.. talán csak annyi, hogy néhány videódban ritmusra vágsz, de... ez még kevés.
Én annak idején a 11 éves PC-men kezdtem el vágni, igaz szenvedtem vele, de 720p-ben simán meg tudtam csinálni az anyagot. És szegény gépemben csak 512 mb ram volt meg 512 mb videókártya. Szóval lehet ezzel is.
Csak nem gyorsan.
(egy vágó)
Ezeket hívom AMV-nek, amik ahhoz hasonlók, mint a te videót, csak kísérletezgetés és gyakorlás, ergo nem tölteném fel nyilvános megosztóra, maximum csak fórumokba véleményezésre, segítségkérésre.
https://www.youtube.com/watch?v=JRGAF8B4H7g
https://www.youtube.com/watch?v=LCp_vGsSllo
és hogy egy magyar is legyen benne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!