Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én nem értem?! (Fairy Tail)

Csak én nem értem?! (Fairy Tail)

Figyelt kérdés

Ha Natsuékat sárkányok nevelték akkor miért sárkány ölésre tanították őket?

Illetve valaki tudja hogy hány részes összesen?

2015. júl. 2. 07:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. :D Már én is gondolkodtam rajta. Az animét nem nézem csak mangát olvasok, szóval az nem tudom hány rész.
2015. júl. 4. 01:45
 12/16 anonim ***** válasza:

#10: Alapveetően igaz amit hatoska írt, azonban Natsuék jócskán a háború után tanultak mágiát. Sőt, nem csak a háborúnak volt vége, hanem a sárkányok is igencsak megritkultak. Tehát szükségtelen volt újabb sárkányölők képzésére.

(A háború és a jelenlegi sárkányölők között körülbelül 400 év van. [link]

Ami az indok lehetett, az maximum annyi, hogy az utolsó sárkányok akartak tenni valamit Acnologia ellen. (vagy natsu esetében ugye Zeref legyőzése is lehet a cél) A háborúnak ehhez már semmi köze.

2015. júl. 4. 02:59
 13/16 anonim ***** válasza:
12. de ők nem tudhatták hogy végleg ki fognak pusztulni a sárkányok
2015. júl. 4. 09:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Viszont a sárkányok akiktől tanultak tudták, hogy Acnologia él, és tudták, hogy ő mennyire veszélyes. Valószínűleg ezért tanítottak neki sárkányölő mágiát, hogy egy nap legyőzhessék Acnologiát.
2015. júl. 14. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
7. igen ezt az animében magyarázzák el
2016. nov. 27. 19:09
 16/16 ItaIta ***** válasza:

SPOILER

Natsuékat azért hívják sárkányölőknek, mivel abból, amiből ők származnak két fajta sárkány volt. Ami embereket ölt és a barátságos, akik az emberekkel együtt tudtak élni, ám ez a barátság addig tartott amíg nem lett valami nagyobb harc és a "sárkányölők ősanyja" az első sárkányölő meg nem kért egy sárkányt hogy tanítsa meg neki azt az erőt amivel legyűrhet egy sárkányt. Ezzel az erővel kiteszi majdnem egy sárkány erejét :D

2020. máj. 10. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!