Mi lesz Fairy Tail vége?
Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvastam,hogy a Fairy Tailnak az lesz a vége, hogy Natsu és Lucy összeházasodnak és lesz egy gyerekük:Nashi. Elvileg az FT szerzője is azt mondta. Igaz ez?2015. jún. 23. 00:02
1/5 anonim válasza:
Igaz. Emellet kiderul hogy natsu zeref meghalt testvere akit feltamasztot es natsu =END aki a leghatalmasabb demona zerefnek (tljes nev:ethernial natsu dragnil) ja meg majd talalkozunk egy masik kiralysagal meg a 10 szent magus osszes tagjaval es kiderul hogy az elso elment a masik kiralysagba s gonsz lesz ...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :D
2015. jún. 27. 11:44
3/5 anonim 

válasza:

úr isten emberek.... senki nem tudja, csakis hiro mashima, a manga írója, hogy mi lesz a ft vége... Ha olvasod a mangát, akkor, igen, nagyon sok az esély arra, hogy natsu és lucy összejönnek, de ez egy shonen, nem a szerelemről szól... És első váloszoló, kérlek ne spoilerez a kedves kérdezőnek!Amit elmondtál, talán a legnagyobb spoiler az egész mangában...
4/5 A kérdező kommentje:
Nos, a ,,kedves kérdező" tud róla, hogy kicsoda Natsu...Szóval semmi gond, hogy leírta nekem, jó? :) Én kérdeztem, Ő meg válaszolt NORMÁLISAN. :)
2015. jún. 27. 21:13
5/5 anonim válasza:
Attól még, hogy shounen lehet benne szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!