Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sword Art Online. Nem bírok...

Gergely006 kérdése:

Sword Art Online. Nem bírok az érzelmeimmel annyira akarom hogy legyen belőle végtelennyi rész, hogy ez megőrit. mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 napja folyamatosan Sword Art Online-n jár az eszem.Annyira bejött nekem, hogy én azt elmondani nem tudnám...Már nagyon várom a: Sowrd Art Online III-at....Megnéztem az összes részét és csak hiányt érzek...próbálom elterelni a figyelmemet de mindig erre az ANIME sorozatra gondolok...Próbálok az érzés ellen küzdeni de nehéz...

Annyira szeretném még nézni és ha újra nézem az nem ugyan olyan mintha tovább nézném....

-A legjobb anime amivel valaha találkoztam.

Mit tegyek az elszabadúlt érzelmeimmel?

2015. júl. 1. 13:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönö ma válaszotokat csupán az olvasásuk is felderített ami engem nagyon megfogot msot az a Madan ou to vadanis...De a Long Horizon-t most kezdem el...Köszönöm a sok választ, és az anime ajánlatokat mindet megnézem kivéve a szomorút :D :) engem inkább a romantikával fűszerezett anime érdekel akcióval és fantasy elemekkel :) Régebbi korban játszódnak a legjobbak :) na mind1 még egyszer nagyon köszönöm :)))
2015. júl. 3. 12:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Shouneneket szeretem amúgy :)
2015. júl. 3. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:

#9,10: Felvilágosítanátok a "jó anime" fogalmáról, kérlek?

A "jó" ugyanis eléggé szubjektív fogalom. Próbáljátok meg úgy definiálni a "jó animét", hogy az NE csak NEKTEK, hanem MINDENKI más számára is JÓ legyen. Nem is olyan egyszerű, mi?

-Azt a hármat amit említettél /Berserk,Btooom!,Deadman Wonderland/ gondolom jónak tartod. Az első ketőtt imádtam a 3. olyannyira nem tetszett, hogy félbehagytam.

-Mahouka Koukou no Rettousei,Blood Lad,Hamatora,Fate/stay night négyesből az elsőt nem láttam, a maradék háromból pedig csak a Fate tetszett igazán.

Csak arra akarok kilyukadni, hogy a "jó"-t mint fogalom az ízlés határozza meg. Ha neki teszett a SAO, akkor szerinte jó (tehát már látott jó animét, akárki, akármit mondhat).

A vélemények valamiről mindg eltérőek lesznek, és általában az egyik félt egyáltalán nem érdekli a másik magánvéleménye, szóval valószínűleg teljesen feleslegesen írtam ezt a pár sort :/

2015. júl. 4. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Sword Art Online... eh, hát... az első évad nem volt rossz, de ami azután jött... az egész átment hárembe. :D De milyen már, összehoznak az első évadban egy jó párost. Aztán a következő évadokban megcáfolják a hiper-szuper romantikus szálat és még vagy 8 lány bele szeret Kirito-kunba... XD Asuna meg teljesen a háttérbe szorul, pedig eredetileg ő lenne a főszereplőnő. Az első két évadot néztem meg, a harmadikat pedig egészen pontosan két részig láttam. Szerintem kissé túl hypolt, de ez csak személyes vélemény.
2015. júl. 4. 01:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Nos ez igaz :D (utolsó válaszoló)
2015. júl. 4. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

#13: Valamilyen szinten igazad van, pontatlanul fogalmaztam. A "jó" tényleg szubjektív fogalom, de az "igényes" már kevésbé az.

És a SAO a legnagyobb jóindulattal sem az :)

Azért hoztam példának azt a 3at, mert azoknak járt volna a második évad, nem azért mert hű de nagy kedvenceim. (Persze bírom őket)

Egy anime pont attól lesz igényes, mint egy film: Vagy nagyszerű karakterdráma/történetvezetés, vagy egyszerűen elgondolkoztató/komoly kérdéseket vet fel.

Esetleg mindkettő :)

(Hozzávehetjük még a művészi/grafikus oldalát is, de nekem az kevésbé számít)

Sajnos egyre kevesebb ilyen anime van, mert nincs igény rá, ebben az országban pláne nem.

Az átlag magyar animefan vagy egy pokemon mániás tinédzser, aki nem vette észre, hogy már felnőtt, vagy egy magányos tinilány, aki a yaoikon éli ki magát.

(Ismétlem, az ÁTLAG, hálistennek vannak még kivételek)

Az átlag réteg a hangos réteg, és nem meglepő, hogy elég elítélő mindenki ennek a szubkultúrának a rajongóival szemben, mert azt látják, ami a legkevésbé jó ebben az egészben.

Ez nekem eléggé b*ssza a csőrömet, ezért járok trollkodni az ilyen kérdésekhez :)

2015. júl. 4. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Na így hogy pontosítottál, egyet értek veled.
2015. júl. 4. 14:01
 18/18 A kérdező kommentje:
akatsuki no yona az "szerintem" jobb mint a SAo története karakterek szempontjábol is....
2015. júl. 5. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!