Sword Art Online. Nem bírok az érzelmeimmel annyira akarom hogy legyen belőle végtelennyi rész, hogy ez megőrit. mit tegyek?
3 napja folyamatosan Sword Art Online-n jár az eszem.Annyira bejött nekem, hogy én azt elmondani nem tudnám...Már nagyon várom a: Sowrd Art Online III-at....Megnéztem az összes részét és csak hiányt érzek...próbálom elterelni a figyelmemet de mindig erre az ANIME sorozatra gondolok...Próbálok az érzés ellen küzdeni de nehéz...
Annyira szeretném még nézni és ha újra nézem az nem ugyan olyan mintha tovább nézném....
-A legjobb anime amivel valaha találkoztam.
Mit tegyek az elszabadúlt érzelmeimmel?
"-A legjobb anime amivel valaha találkoztam."
Nem sok animével találkozhattál, már bocsánat...
A SAO egy túlhypeolt középszerű anime, még ha ezzel bele is taposok az érzéseidbe.
*magyarra fordított fejezeteit.
Bocsi elírtam.
Nézz meg más animéket. A SAO engem is magába szippantott, még a kedvenceim közé is felvettem, aztán egy-két hét alatt lecsengett, átgondoltam, hogy amúgy nem is volt ez olyan jó, láttam már jobbakat is.
Hasonló anime a Log Horizon vagy a DanMachi, esetleg még a No Game No Life vagy az Accel World (a SAO írója írta ezt is, szerintem jobb, mint a SAO, de ez egyéni vélemény).
Más animék (ezek az első öt kedvencem):
1. Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - igazán komoly hangvételű, rengeteg durva jelenettel, de nagyon sok mondanivalóval.
2. Code Geass - sokáig volt a kedvencem, az első, de miután láttam a Rainbow-t, sajnos le kellett szállnia a dobogó első fokáról a másodikra.
3. Shigatsu wa Kimi no Uso - az egyik legszebb, legszomorúbb anime, amit láttam, utolsó három részét konkrétan végigsírtam. Az utolsó része tényleg gyönyörű volt.
4. Gintama - ez meg az egyik legviccesebb anime. Nagyon jó poénok vannak benne, a karaktereket imádom, de vannak benne komolyabb részek is.
5. Natsume Yuujinchou - ez is egy komolyabb anime, egy fiúról szól, aki látja a japán szellemeket (youkai, más néven ayakashi), és a kalandjai vannak a középpontban. Nagyon kedves, kellemes anime, ha egy kis nyugalomra vágysz, arra tökéletes.
Ne aggódj, lesz még ilyen anime, ami ennyire magába szippant:D én így voltam a Chihayafuruval (remélem, lesz harmadik évad), illetve a Psycho-Pass-szal is, szóval megértem a helyzetedet. Hidd el, tényleg egy-két hét, és el fog múlni.
Nyugi, az ilyen hypeolt sz*rok mindig kapnak második évadot, nem úgy mint a:
Berserk
Btooom!
Deadman Wonderland
Tanácsolom, hogy amíg vársz a következőre, nézz pár normálisabb sorozatot is, ami a shonen-fight műfajon kívül esik, hátha megtanulod a jó anime fogalmát. :)
Te még nem láttál jó animét! Az 500 részes shouneneknél minden jobb.
-mahouka koukou no rettousei
-blood lad
-hamatora
-Fate/stay night
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!