Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animéket ajánlatok?

Milyen animéket ajánlatok?

Figyelt kérdés

Kedvenc: Ecchi/Romance

Eddig láttam:

-Zero no Tsukaima S01-S04 (Kedvenc)

-To Love-Ru S01-S03

-Shinmai Maou no Testament (Kedvenc)

-Date a Live S01-S02

-Dakara Boku wa, H ga Dekina

-High School DxD S01-S03

Légyszi tudnátok ajánlani hasonló animéket :D

2015. jún. 23. 08:16
 1/2 anonim válasza:
Milyen fajtákat szeretsz attól függ. Ha egy kicsit érzelgősebbet szereted akkor a Nanát ajánlom, ha pedig az akciósat akkor a Chrno Crusadedet. Ha esetleg ezek nem tetszenek akkor böngészd át ezt az oldalt. Vigyázz mert hirtelen meg fog szólalni a zene! :) [link]
2015. jún. 23. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:

11eyes (ecchi, romantikus, 2009 legrosszabb animéjének tartják, de láttam már rosszabbakat is, amiket meg dicsérnek, szóval egyszer meg lehet nézni)

Accel World (romantikus)

Akane-Iro ni Somaru Saka (ecchi, romantikus)

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. (romantikus, dráma, tragédia, komolyabb hangvételű, zsebkendőt érdemes bekészíteni)

Ao Haru Ride (romantikus)

Bakemonogatari (ecchi, romantikus, elég beteg)

Boku wa Tomodachi ga Sukunai (ecchi, romantikus)

Chobits (ecchi, romantikus)

Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (romantikus)

Clannad (romantikus, komolyabb hangvételű ez is, második évada a Clannad After Story, zsebkendőt itt is érdemes bekészíteni)

Ef - a Tale of Memories; Ef - a Tale of Melodies (romantikus, szintén komolyabb)

Fate/stay night (romantikus, akció, előzménye a Fate/Zero, de szerintem a Fate/stay night-ot érdemes előbb megnézni, elvégre ez alapján készült a Zero is, ha jól tudom)

Mirai Nikki (romantikus, horror)

Shigatsu wa Kimi no Uso (romantikus, dráma)

2015. jún. 24. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!