Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sword Art Online tényleg...

Narumi kérdése:

Sword Art Online tényleg olyan rossz mint amilyennek mondják?

Figyelt kérdés
:)

2015. máj. 17. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Két sorozatról van szó, miközben az 1. sorozat két történetszálát szokták néhányan 2 évadra bontani. De az is hozzátartozik a dolgokhoz, hogy a japánok hivatalosan nem neveznek évadokat.

Én eddig az 1. sorozatot láttam. A két történetszál egyaránt nagyon tetszett. A második először furcsa volt, de aztán hozzászoktam és kerek egészet adott. A második sorozatot időhiány miatt még nem tudtam megnézni, de én jókat hallottam arról is.

2015. máj. 25. 12:37
 12/15 Gergely006 ***** válasza:
50%

Hidd el megnézed és nem tudod majd,hogy miként kéne végetvetni annak a tudatnak hogy vége van....

De nézd meg és utánna alkoss véleményt....

Én éphogy túlélem azt hogy végignéztem..annyira jó volt, hogy nehéz lesz egy ideig lepipálnija bármely más animének..... amíg nem jön a SAO3

2015. júl. 1. 09:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen rossznak mondják. Nem kifejezetten rossz, de messze a minőségén felül rajonganak érte. Az első évad első fele tisztes iparosmunka, a második fele totál felejthető, tovább meg már nem érdekelt annyira, hogy megnézzem.
2015. aug. 5. 15:52
 14/15 anonim válasza:
Legjobb.
2015. aug. 11. 21:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Végül vettem a fáradságot és megnéztem. :D imádtam!! Nem is értem miért vártam vele eddig. :D valóban vannak hiányosságai, és jobban örültem volna ha nem szabadulnak ki olyan gyorsan a SAO-ból és több rész erejéig húzzák a játékból való kijutást, de ennek ellenére mégis annyira megtetszett, hogy egész nap azon pörgött az agyam, hogy végre legyen egy kis szabadidőm és nézhessem. :D
2015. szept. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!