Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sword Art Online tényleg...

Narumi kérdése:

Sword Art Online tényleg olyan rossz mint amilyennek mondják?

Figyelt kérdés
:)

2015. máj. 17. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Második évadot nem láttam, csak az elsőről fogok beszélni.

Igen, és nem. Az biztos, hogy tele van olyan részekkel, amikor az ember már fogja a fejét a baromságtól. A második feléről ne is beszéljünk, hát az már szenvedés.

De mégis, azért egyszer "élvezhető" volt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy néztem hétről hétre. Az angol "guilty pleasure" kifejezést használnám rá.

2015. máj. 17. 10:21
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Rosszabb! :-D
2015. máj. 17. 10:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor azt hiszem mégsem fogom megnézni :D köszönöm a válaszokat :D
2015. máj. 17. 10:53
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit a 'védelmembe venném'. Egy teljesen átlagos sorozat, ami néhol már szinte átmegy hárembe. Nem használja ki az alapötlet adta lehetőségeket, ezért csalódtak benne annyian. Viszont semmivel sem rosszabb egy átlagos animénél! Agykikapcsolásra, egy nehéz nap után, tökéletes is a sorozat. Csupán a nagy hype miatt divat lett ezt is a végletekig lehordani. Összefoglalva messze nem tökéletes, sok benne a kiaknázatlan lehetőség, nem egy remekmű, de az egyszer megnézhető kategóriában bőven benne van.
2015. máj. 17. 16:42
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Az előző válaszolóval értek egyet. Nem állítom, hogy tökéletes, nekem mégis az egyik kedvenc animém, mert tetszik a témája, és pár furább résztől eltekintve elég izgalmas volt nekem :)
2015. máj. 17. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
25%

2. évadnál szezonban nem láttam rosszabb animét.

24 részre el volt húzva, zero feszültség, felesleges nyáladzás és nevetséges dialógusok voltak benne kevés és unalmas harcokkal.

Szánalmasan szar volt, voltak részek amikor már nem bírtam és belepörgettem.

1. évad első fele egész jó volt , de ami utána jön azt senkinek nem ajánlom.

2015. máj. 17. 22:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Csak hogy legyen valami elképzelésed a népszerűség/érték arányáról:

[link]

44. legnépszerűbb anime és kb. 1100. helyen van animék között.

Magyarul elég nagy valószinüséggel találsz magadnak másik 1000 animét, könyvet, mangát, ami neked is jobban fog tetszeni.

2015. máj. 17. 22:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom eléggé megoszlanak a vélemények. Köszönöm szépen a válaszokat. :) azt hiszem elkezdem majd nézni és meglátom mi lesz belőle :D
2015. máj. 18. 07:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Rövid, tömör válasz (a skála max. értéke: 100)

I. évad 1. fele: 82

I. évad 2. fele: 69

II. évad 1. fele: 73

II. évad 2. fele: 51

2015. máj. 20. 22:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :D
2015. máj. 21. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!