Dxd anime vélemény?
Figyelt kérdés
Milyen? Érdemes megnézni? Van Története vagy csak mellek vannak benne? L2015. máj. 10. 20:05
1/3 anonim válasza:
Azt mondanám, tiszta élvezet.
Egy ecchihez, háremhez képest elég sok sztori van. Nagyon is érdemes megnézni, de ha téged zavar a fanservice, mellek, bugyik, stb. látványa, akkor ez nem lesz neked való. Ha nem zavar, akkor kezdj bele, ha viszont kifejezetten szereted, akkor menj és nézd azonnal, tuti szeretni fogod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem elég nagy baromság volt. Csak a feléig szenvedtem, aztán hagytam a fenébe. A története vagy ugyan, de nehezen tudták volna unalmasabbra csinálni, és a lehető legfölöslegesebb helyekre is benyomták a fanservice-t, ami az idegeimre ment.
3/3 anonim válasza:
Nem bírtam két résznél tovább, de ez azért történt, mert nem én vagyok ennek a célközönsége. Nem szeretem az ecchit, de a jó sztori miatt általában elviselem valamilyen szinten, de ez kiütötte a mércémet. Ha bírod a fanservice-t tégy vele egy próbát, ha nem, akkor messzire kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!