Ki az erősebb a narutoban?
Figyelt kérdés
Itachi,Tobi,Madara,Pein? Ez a 4 szereplő milyen erősségi sorrendben van?2015. máj. 7. 02:05
31/35 anonim válasza:
Azért találd már ki mint akart az író. Egyenlőre nem te írod a történetet, szóval ne tegyél hozzá hülyeségeket.
Itachi a 2 legerősebb Bijuuval tudta nagy nehezen legyőzni Nagatot, mázlival.
Az álltalad felsorolt karakterek pedig mind erősebbek, mint Itachi.
Ha nem tudod elfogadni mások - és az író - véleményét se, akkor nem tudom miért tetted fel a kérdést.
32/35 anonim válasza:
Egyetértek,te nagyon elvagy szállva Itachival.Nagato erősebb nála.Rinneganja van,ez már egy hatalmas előny a sharingannal szemben.Madara régen is op volt,most érthető hogy még erősebb.Amúgy szerintem mindegyik Hokage is szétkapná Itachit,csak Tsunade nem.
33/35 A kérdező kommentje:
3. hokage? azt orochimaru leverte azt meg itachi 2 mp alatt. na ebből irányulva inkább ezeket figyelembe se veszem, amiket írtatok :)
2015. nov. 19. 07:56
34/35 anonim válasza:
3. hokage nagyon erős volt. Csak sosem láttuk milyen volt fiatal korában, egyszerre harcolt az első 2 hokage ellen nem csoda, hogy vesztett.
Szerintem Itachit is leverné.
35/35 anonim válasza:
Orochimaru is csak a 2 hokagéval tudta legyőzni.Fiatal korában meg százszor erősebb volt,de így is öregen jól legyengítette Orochimarut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!