Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki az erősebb a narutoban?

Ki az erősebb a narutoban?

Figyelt kérdés
Itachi,Tobi,Madara,Pein? Ez a 4 szereplő milyen erősségi sorrendben van?

2015. máj. 7. 02:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Itachi 1v1-be erős csak.
2015. máj. 8. 17:22
 12/35 anonim ***** válasza:

Itachi nem sokat ért volna Pain ellen, mivel Rinnegant nem tudja kiütni a Tsukyomi, Susanoo meg chakrából van, tehát az egyik út el tudja szívni a támadásait, ahogy az Amaterasut is. Susanoot pedig csak néhány percig tudja fenntartani.

Obitot se tudom mégis hogy győzte volna már le? Ha Obito megkapja a 2. Kamuit kb. legyőzhetetlen. Senjo erő+ Perfect Susanoo, szeme képes regenerálódni.

Itachi nagyon túl van hypolva. Nem volt egy gyenge karakterek, azok ellen akiket említettél nem sok esélye lenne.

2015. máj. 8. 18:11
 13/35 A kérdező kommentje:
xddddd utolso te jobban tudod mint aki irta.. obito mondta h ot kiutotte vna siman. pein-t is siman legyozte vna.. nem is az h tul van hypeolva, hanem a legokosabb karakter kb
2015. máj. 9. 05:50
 14/35 anonim ***** válasza:
pont most akartam írni hogy gec i okos pein nél sokkal okosabb madaránál már nem igen de attól se marad el nagyon.azt a tényt hogy nálla van a legerősebb gengjutsu használó szem azt meg jól kikerültétek:Davval a szemmel még a kyubit is bírja írányítani úgy hogy észre sem veszi.madara elbújhatna melette...
2015. máj. 18. 16:43
 15/35 anonim ***** válasza:
előző avgyok ha meg azt a sharingan teknikát használja amiből csak akkor lehet kijönni amikor azt akin használják belátásra térítik akkor madara nem igen tudna abból kijönni.erős személyiség teljesen nem tudna megbánni semmit se és sztem ott maradna örökre ((itachi,madara.pein,tobi))ez a sorrend sztem
2015. máj. 18. 16:46
 16/35 anonim ***** válasza:

Igen, persze Itachi megölt volna mindenkit fél kézzel tudjuk. Nem is értem akkor miért nem nyírta ki az egész Akatsukit vagy miért kért segítséget Obitotól. -.-

Imádom az olyan fanokat akik annyira elvakultak, hogy legevidensebb dolgokat sem képesek átlátni.

2015. máj. 18. 18:03
 17/35 A kérdező kommentje:
mert itachi inkább 1v1 be ütne kb mindenkit. egy obito,pein el együtt már nem bírna pl. de 1 az 1be kb csak madara-t nem győzné le. bár ki tudja
2015. máj. 18. 22:47
 18/35 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. máj. 18. 22:47
 19/35 anonim ***** válasza:

Na elmondom!!

Azt hogy ki a legerősebb azt bijuu-k nélkül kell nézni, mivel az elég fura lenne.

Ha nem vesszük figyelembe a bijuu-kat, akkor Madara.

Okai:

Rinnegan, képes Gedou Mazout idézni, elszedni a bijuukat egyetlen csapással, s egyesíteni a 10-farkút. S a szeme a sajátja, saját maga fejlesztette. A valódi rinnegannal együtt jár a 10 farkú, szóval azt nem olyan bijuuként kell értelmezni, mint narutoban a róka.

Madara erősebb Itachinál, Yin-Yang stílus, nem hat rá genjutsu, amaterasu. Yin-Yang hatástalaníthatja a jutsukat(kivéve természet chakra), vagyis hatástalanítani képes Itachi elnyelő képességét.

Madara>>>itachi>>Pain>tobi.

Tobi egy Kakashi szinten van 10 farkú nélkül, pain meg könnyen legyőzte.

2015. máj. 19. 18:39
 20/35 anonim ***** válasza:
Ja meg a Limbo!
2015. máj. 19. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!