Naruto Gaiden vélemények?
Figyelt kérdés
Ki mit szól az első mangához? tippek, találgatások? satöbbi? :)2015. ápr. 23. 18:04
11/11 anonim válasza:
Nekem is az ábrázolás a baj... Én Narutot felnőtten nem hogy rövidebb, hanem hosszabb hajjal képzeltem el, azt hittem olyanra alkotják meg, mint Minato volt anno. Pont a 3 főszereplő néz ki furán... Pl. Shikamaru is olyan lett, mint az apja, Naruto miért nem?? Sasukéval sincs komolyabb bajom, ő is hasonlít kicsit az apjára. Azért várom az animét is, mert mindig kicsit eltér a mangától.. Remélem nem Boruto, hanem Naruto lesz ennek is a címe (Naruto Gaiden), mert Borutot nem sokan szeretnék főszerepben, max egy movie erejéig. Én is inkább Narutora lennék kíváncsi, mint Hokage.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!