Naruto Gaiden vélemények?
Mikor a Naruto végén volt az a több éves időugrás és megláttam Sasuke lányát, akkor egyből arra gondoltam,hogy szrintem Karin az anyja, majd láthattuk,hogy Sakura az anyja. Arra gondoltam,hogy mi van akkor,ha igazából Karin az anyja csak eltitkolták tőle. De úgy voltam vele,hogy egy Naruto mangában ilyet csinálni? Biztos nem!
Most pedig láss csodát, lehet h mégis :D
Nem különösebben mozgatta meg a szívemet a dolog, de elolvastam, merthát mégiscsak Naruto. Amúgy egy kicsit nekem fura. Egy anyától nem lehet eltitkolni azt, hogy ő nem a te gyereked, ez csak a pasiknál működik. Elvégre csak emlékszik, hogy megszülte-e vagy sem :D
Semmi tippem nincs, hogy mit akarn ak kihozni ebből.
#4 A gyerek, Saruda nem tudja, hogy ki az anyja.
Még kérdezi is, hogy az apjának volt-e szemüveg-e, Sakura meg elkezdett hárítani. Szóval Sakura próbálja eltitkolni a dolgot, azaz, hogy nem Ő az anyja.
Ugyan én még nem tartok itt, de láttam már Narutót felnőttként, és marhára nem tetszik, hogy ilyen rövid lett a haja.
Gondolom ezzel a felnőttséget az érettséget próbálták ábrázolni de így elvesztette a karakterét és fura tépet hajú semmilyen valaki lett belőle.
Szomorú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!