Another (anime) kérdés (? )
Őszintén megvallom, a negyedik résznél egyszerűen abbahagytam az animét, mert szabályosan félek végignézni. Mondjuk tény, hogy nem bírom a horrort.
Szóval mivel írásban valószínűleg meg tudom emészteni, valaki leírná nekem, hogy mi történik ezután? A rész vége az volt, hogy a Mizuno nevű ápolónő lezuhan a lifttel.
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
Nem annyira durva, nézd meg! Nem tudod mit hagysz ki!:)
Pedig az Another tényleg nem annyira durva, de hidd el jobban át adja, ha nézed vagy olvasd el a mangát, ha azt jobban megemészted!Amúgy elég érdekes a vége és ezt így nem ér le lőni...:D
Én is kíváncsi vagyok, de egyszerűen rettegek. Még a liftzuhanást se mertem nézni, pedig csak a végén murdel meg a csaj.
Akkor azt hiszem megpróbálkozom a mangával.... (Ha rosszat álmodok, a te lelkeden szárad^^)
Köszönöm a válaszokat:-)
Miért van olyan érzésem, kedves #6 válaszoló, hogy életedben nem láttál még animét? (Vagy éppenséggel csak és kizárólag moe kislánykák ugrabugrálását nézed?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!